رییس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان عینک تهران از غیراستاندارد بودن عینکهای عرضه شده در فروشگاههای اینترنتی خبر داد و گفت: هیچگونه نظارتی بر این محصولات نمیشود و اکثر این عینکها به صورت غیررسمی وارد کشور میشود. حمیدثابتقدم در گفتوگو با میزان با اشاره به عرضه عینکهای ارزان قیمت توسط دستفروشان، گفت: اکثریت عینکهایی که […]
رییس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان عینک تهران از غیراستاندارد بودن عینکهای عرضه شده در فروشگاههای اینترنتی خبر داد و گفت: هیچگونه نظارتی بر این محصولات نمیشود و اکثر این عینکها به صورت غیررسمی وارد کشور میشود.
حمیدثابتقدم در گفتوگو با میزان با اشاره به عرضه عینکهای ارزان قیمت توسط دستفروشان، گفت: اکثریت عینکهایی که توسط دستفروشان در کنار خیابانها به فروش میرسد تماماً تقلبی بوده و اتحادیه نمیتواند نظارتی بر این عرضهکنندگان اعمال کند.
وی افزود: به مردم کشور توصیه میشود که از واحدهای صنفی که دارای پروانه کسب هستند خرید کرده و درصورت بروز مشکل یا مشاهده اجناس تقلبی با اتحادیه تماس گرفته و این عرضهکنندگان را معرفی کنند و یا اگر در ارتباط با عینکهای خریداری شده نیاز به کارشناسی دارند میتوانند با شمارههای اتحادیه تماس گیرند.
رییس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان عینک تهران در ارتباط با نظارتهای اتحادیه بر واحدهای صنفی اظهار کرد: از سوی دیگر واحدهای صنفی عرضه کننده عینک هر ۱۵ روز یکبار توسط اتحادیه مورد بازرسی قرار میگیرد که در صورت مشاهده اجناس غیراستاندارد با تذکر روبهرو شده و در صورت تکرار با برخورد اتحادیه روبهرو میشوند.
ثابتقدم گفت: عمده واحدهایی که از اتحادیه مجوز فروش را دریافت کردهاند کیفیت کالاهای عرضه شده را بالا برده و با ایجاد برند کالاهای خود را از مبادی قانونی وارد کشور میکنند همچنین باید تأکید کرد که تمامی عرضهکنندگان این محصول در خیابانها به صورت قاچاق و از مبادی غیرقانونی وارد کشور میشود.
وی با بیان اینکه رقم نسبتاً قابلتوجهی از عینکهای وارداتی به صورت قاچاق وارد کشور میشود، تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد کالاهای عرضه شده در کشور به صورت قاچاق بوده و اگر افراد بخواهند کالاهای غیراستاندارد را از مبادی قانونی وارد کشور کنند قیمت این کالاها بسیار افزایش یافته و دیگر صرفهای برای عرضه نخواهد داشت.
رییس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان عینک تهران با اشاره به کشورهای صادرکننده عینک به کشور گفت: عمده عینکهای دارای نام تجاری و برند از کشورهایی مانند آلمان، ایتالیا، فرانسه، ترکیه و چین بوده که بیشترین واردات عدسی، فرم و عینکهای آفتابی از کشور چین است که علت آن قیمت مناسب این کالا بوده است.
ثابتقدم با اشاره به عرضه عینک در فروشگاههای اینترنتی و غیرقانونی بودن این اقلام، افزود: عرضه این محصول در فروشگاههای اینترنتی به صورت غیرقانونی بوده و اتحادیه هیچگونه نظارتی بر کالاهای عرضه شده در فروشگاههای اینترنتی ندارد.
وی ادامه داد: برخی این فروشگاهها با عوامفریبی، کالاهای غیراستاندارد را به متقاضیان خود تحویل داده و تا به حال با چند مرکز فروش این عینکها به صورت اینترنتی برخورد شده و یک مورد هم در صدا و سیما که اقدام به تبلیغ این محصول غیراستاندارد کرده، برخورد شده و با پیگیریهای اتحادیه و نامهنگاریهای صورت گرفته با صداوسیما از تبلیغ مجدد این محصول جلوگیری شد.
رییس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان عینک تهران در پایان تصریح کرد: برای عرضه محصولی مانند عینک در فروشگاههای اینترنتی باید بستر مناسبی فراهم شود، زیرا این کالا نیازمند پرو بوده و متقاضیان باید کیفیت کالاهای عرضه شده را تأیید کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.