جایگاه کمرنگ نخبهپروری در برنامه ششم ضیاءا…اعزازیملکی ضمن انتقاد از جایگاه کمرنگ پژوهش و توجه به تربیت نخبگان در برنامه ششم توسعه، گفت: اگرچه مسؤولان در لایحه برنامه ششم به مواردی در خصوص موضوع پژوهش و تحقیق اشاره کرده بودند اما جامع، کامل و رضایت بخش نبود. به گزارش خانه ملت، نماینده مردم بناب در […]
جایگاه کمرنگ نخبهپروری در برنامه ششم
ضیاءا…اعزازیملکی ضمن انتقاد از جایگاه کمرنگ پژوهش و توجه به تربیت نخبگان در برنامه ششم توسعه، گفت: اگرچه مسؤولان در لایحه برنامه ششم به مواردی در خصوص موضوع پژوهش و تحقیق اشاره کرده بودند اما جامع، کامل و رضایت بخش نبود.
به گزارش خانه ملت، نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه به دلیل ضعفهای موجود بخش پژوهش در برنامه ششم توسعه، کمیته علوم، تحقیقات و فناوری کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تغییرات اساسی را جهت جایگزینی در نظر گرفته است، اظهار کرد: حمایت از صندوق نوآوری و شکوفایی، ایجاد بستر مناسب برای ارتباط بیشتر صنعت و دانش، تقویت شرکتهای دانشبنیان، توجه به اقتصاد مقاومتی و پژوهش از جمله پیشنهاداتی است که توسط نمایندگان ارایه شده است.
وی با بیان اینکه پیشنهاد شده سهم بیشتری از اعتبارات صندوق ملی به صندوق نوآوری و شکوفایی اختصاص یابد، افزود: در این بین پیشنهاد شده، بودجه پژوهشی دانشگاهها نیز ۳ درصد رشد یابد که در صورت تحقق این امر، نخبگان میتوانند با آرامش خاطر بیشتری به امور علمی خود برسند و شکوفایی علمی را رقم بزنند.
عضو کمیته علوم، تحقیقات و فناوری کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اینکه رهبر انقلاب تأکید بسیاری بر سرعت بخشیدن به «شتاب علمی» دارند، افزود: در صورت توجه به پژوهش میتوان رشد تولید علم و مقالات علمی را رقم زد؛ موضوعی که افزایش جایگاه رتبه علمی ایران اسلامی در بین برترینهای علمی جهان را درپی خواهد داشت و ایران را از اقتصاد نفتی نجات خواهد داد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.