فاز برقی جدید ایران–تاجیکستان کلید خورد یازدهمین اجلاس کمیسیون مشترک ایران و تاجیکستان با محور پرداخت مطالبات شرکت ایرانی برای ساخت سد و نیروگاه سنگ توده ۲ و تهیه برآورد فنی و اقتصادی ساخت خط انتقال برق ۵۰۰ کیلووات به پایان رسید. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت نیرو، حمیدچیتچیان وزیر نیرو در آیین […]
فاز برقی جدید ایران–تاجیکستان کلید خورد
یازدهمین اجلاس کمیسیون مشترک ایران و تاجیکستان با محور پرداخت مطالبات شرکت ایرانی برای ساخت سد و نیروگاه سنگ توده ۲ و تهیه برآورد فنی و اقتصادی ساخت خط انتقال برق ۵۰۰ کیلووات به پایان رسید.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت نیرو، حمیدچیتچیان وزیر نیرو در آیین پایانی یازدهمین اجلاس کمیسیون مشترک ایران و تاجیکستان یادداشت تفاهم همکاری در زمینه انرژی و آب با همتای تاجیک خود «عثمانعلیعثمانزاده» امضا کرد.
وزیر نیرو در این مراسم با اشاره به جایگاه ویژه تاجیکستان برای ایران، تصریح کرد: تاجیکستان با ایران دارای قرابتهای فرهنگی، دینی و زبانی بسیاری است و بالطبع برگزاری چنین اجلاسی میتواند زمینهساز گسترش روابط و همکاری بیشتر این دو کشور برادر با همدیگر باشد.
این عضو کابینه دولت افزود: برگزاری این اجلاس و تبادل هیأتهای مختلف حاکی از اراده رهبران عالی دو کشور برای تقویت و توسعه همکاریها در تمامی سطوح با همدیگر است.
این مقام مسؤول تأکید کرد: از دیدگاه ایران، توسعه روابط همه جانبه با کشورهای دوست و همسایه در اولویت قرار داشته و از این حیث کشور تاجیکستان از جایگاه ویژه و ارزندهای برای ما برخوردار است.
چیتچیان یادآور شد: ما پیشرفت و توسعه کشور تاجیکستان را پیشرفت و موفقیت ایران میدانیم و امیدواریم بتوانیم سهمی مؤثر در این امر داشته باشیم.
وی با بیان اینکه هر چند که حجم مبادلات دو کشور حاکی از روند رو به رشد است، اما باید گفت سطح موجود و فعلی روابط اقتصادی و تجاری متناسب با سطح خوب روابط سیاسی دو کشور دوست و خویشاوند نیست، گفت: پیشبینی میشود اجلاس یازدهم زمینهساز گسترش و توسعه روابط بخشهای خصوصی دو کشور با هم و افزایش حجم مبادلات و سرمایهگذاریهای مشترک آنها با هم باشد.
وزیر نیرو افزود: آنچه که پس از این اجلاس باید مورد اهتمام جدی مذاکرهکنندگان قرار گیرد، عملیاتی کردن موضوعهای مورد توافق و پیشبینی مکانیزمهای اجرایی مانند تشکیل به موقع کمیتههای مشترک فنی، کمیته پیگیری اجلاس و فراهم کردن منابع مالی و تسهیل فرایندهای اداری در دو کشور است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.