مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، صرف ٢٥ میلیارد دلار هزینه سالانه را برای انجام فعالیتهای توسعهای در این شرکت بسیار زیاد عنوان کرد و گفت: تثبیت برجام، هزینههای توسعهای صنعت نفت را کاهش میدهد. به گزارش شانا، رکن الدین جوادی در دومین جلسه هماندیشی مدیران تحت عنوان صبحانه کاری که با حضور مدیران عامل […]
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، صرف ٢٥ میلیارد دلار هزینه سالانه را برای انجام فعالیتهای توسعهای در این شرکت بسیار زیاد عنوان کرد و گفت: تثبیت برجام، هزینههای توسعهای صنعت نفت را کاهش میدهد.
به گزارش شانا، رکن الدین جوادی در دومین جلسه هماندیشی مدیران تحت عنوان صبحانه کاری که با حضور مدیران عامل شرکتهای تابعه، اعضای هیأت مدیره و مدیران ارشد شرکت ملی نفت ایران در محل باشگاه کوشک برگزار شد، گفت: در زمان تحریمها ما هزینههای زیادی برای خرید مکرر، خرید از واسطه و تبدیل ارز پرداخت کردیم؛ اما با تثبیت برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) این هزینهها کاهش مییابد.
وی تصریح کرد: در این شرایط، ما مسؤولیم در مورد هزینهکردها حساس و دقیق باشیم تا به قیمت واقعی برای توسعه صنعت نفت برسیم.
اجاره روزانه دکل در خلیجفارس نصف شد
جوادی همچنین به کم شدن هزینههای جهانی توسعه صنعت نفت اشاره کرد و افزود: قیمت ١٦٠ هزار دلاری اجاره روزانه دکل در سالهای پیش، هماکنون به واسطه کاهش هزینههای جهانی و رفع تحریمهای ایران، به روزانه ۸۰ وی با بیان این که پس از برجام با مراجعه و اشتیاق بسیار زیادی برای سرمایهگذاری در کشور مواجه شدیم، ادامه داد: اگر خوب عمل کنیم، بسیاری از این سرمایهگذاریها تحقق مییابد.
جوادی در عین حال با یادآوری این که هر روز نظام سیاسی این کشورها تصمیم بگیرد، ایران را کنار میگذارند، خطاب به مدیران تصریحکرد: پس ضمن این که باید از این فرصت حضور و سرمایهگذاری و انتقال دانش استفاده کنیم، ضروری است برای ارتقای جایگاه خودمان نیز گامبرداریم تا اگر خدایی ناخواسته اتفاقی افتاد، با مشکلاتی شبیه دوران تحریم روبهرو نشویم.
کمتر حرف و بیشتر عمل
وی ارایه یک تصویر روشن و عاقلانه از شرکت ملی نفت ایران را وظیفه تک تک کارکنان این شرکت دانست و گفت: تصویری که از نفت ارایه میدهیم، باید به عزتمندی و فرصت رشد بیشتر برای صنعت نفت بینجامد؛ سعی نکنیم خودمان را مطرح کنیم؛ کمتر حرف بزنیم و بیشتر عمل کنیم و از بیان حرفهایی که آثار منفی دارد، اجتناب کنیم.
جوادی گفت: بر اساس برنامهای که تعریف شده است، اگر ۱۰ درصد بهرهوری خود را بالا ببریم، دو میلیارد و۵۰۰ میلیون دلار به درآمدهایمان افزوده میشود که برای توسعه کشور رقمی قابل توجه و حیاتی است.
توجه به نحوه هزینهکردها به معنای خساست نیست
معاون وزیر نفت با بیان این که بهطور جدی انتظار دارم همکاران در سال آینده موضوع بهرهوری را مدنظر قراردهند، اظهار کرد: باید شاخصهای بهرهوری برای هر شرکت تعریف شود و انجام فعالیتها بر اساس هزینهای که اول کار تعریف شده است، پیش رود.
جوادی بر لزوم توجه بیشتر به هزینهها و درآمدها در سال آینده تأکید کرد و گفت: مدیران باید به نحوه هزینه کردها توجه داشته باشند چراکه توجه به هزینهها و درآمدها به معنای خساست نیست و باید با تشخیص صحیح، به موقع عمل کنیم و بهرهوری را بالا ببریم.
تأمین منابع مالی، شرط اول بقا و پویایی سیستم
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، تأمین منابع برای طرحهای توسعهای و نگهداشت را یکی از مهمترین اولویتهای این شرکت عنوان کرد و گفت: شرکتهای عملیاتی و توسعهای باید در این راه تمرکز و وقت بیشتری صرف کنند، چرا که ما ناگزیر هستیم با توجه به افق درآمدی، تأمین منابع را به عنوان شرط اول برای بقا و پویایی سیستم در نظر بگیریم.
وی بند ق تبصره ٢ بودجه سال ٩٣ و ماده ١٢ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر را از جمله ظرفیتهای قانونی مناسب برای تأمین منابع مالی مورد نیاز در برخی طرحهای توسعهای عنوان کرد و افزود: عملیاتی کردن این ظرفیتها وظیفه ما و در گرو کار سنگین و پیوسته است.
ضرورت بهکارگیری نیروهای جوان در مسیر جانشینپروری
جوادی ضرورت وجود نیروی اصلح و کارآمد را برای تصدی سمتهای مدیریتی از نیازهای مهم صنعت نفت دانست و گفت: همه مدیران به نوعی با کمبود افراد توانمند و کار بلد در مجموعه خود مواجه هستند و همچنین در مواردی نمیتوان به صورت بلندمدت روی افرادی که وجود دارند سرمایهگذاری کرد تا قدرت انتخاب و جایگزینی مدیران بالا رود و از این رو، بهکارگیری و میدان دادن به نیروهای جوان ضرورت دارد.
وی با بیان اینکه این نیروهای جوان شاید تجربه و سابقه کار مناسب نداشته باشند اما بسیاری از آنها مستعد هستند، ادامه داد: تقاضا دارم یکی از مأموریتهای سال آینده مدیران، کشف، میدان دادن و ارتقا جوانها باشد و در این راه ما نیز با انتصابات همراهی خواهیم کرد.
جوادی یادآور شد: البته این افراد باید کسانی باشند که در کنار جوان بودن، قابلیتها و ظرفیتهای مناسبی نیز داشته باشند تا با این کار، هم جانشینپروری مناسب و هم تنوع بخشی قدرت انتخاب تحقق یابد.
مدیران، فرصت رشد را از دست ندهند
معاون وزیر نفت، ارتقای سطح دانش و قابلیتهای مدیران را یکی از مأموریتهای سال آتی بر شمرد و گفت: به روز شدن و افزایش قابلیتهای مدیران بسیار حایز اهمیت است، اما کار اجرایی آفت این ارتقاست و افراد از آن غفلت میکنند.
وی افزود: کار عملیاتی همیشه فرصت رشد را از مدیران میگیرد، اما مدیران نفت باید حداقل۵ درصد از وقت خود را به مطالعه و آموزش اختصاص دهند.
جوادی با اشاره به این که نمیتوان پذیرفت دانش مدیران برای ارتباط با جهان کم باشد، گفت: باید با ارتقای خود، امکان استفاده از ظرفیتهای جهانی را به بهترین شکل فراهم کنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.