مدیرعامل شرکت برق منطقهای تهران از آمادگی این شرکت برای خرید تجهیزات ۳۱۲ پست فوق توزیع بهمنظور توسعه و تقویت زیرساختهای برق کشور خبر داد. به گزارش ایلنا، «غلامرضا خوشخلق» در حاشیه نشست وزیر نیرو با مدیران شرکتهای برق منطقهای سراسر کشور با وزیر نیرو، در ساختمان ستادی این وزارتخانه، از آمادگی این […]
مدیرعامل شرکت برق منطقهای تهران از آمادگی این شرکت برای خرید تجهیزات ۳۱۲ پست فوق توزیع بهمنظور توسعه و تقویت زیرساختهای برق کشور خبر داد.
به گزارش ایلنا، «غلامرضا خوشخلق» در حاشیه نشست وزیر نیرو با مدیران شرکتهای برق منطقهای سراسر کشور با وزیر نیرو، در ساختمان ستادی این وزارتخانه، از آمادگی این شرکت برای خرید ۳۱۲ دستگاه پست فوق توزیع برق خبر داد و اظهار داشت: با ابلاغی از سوی وزارت نیرو و شرکت مادر تخصصی توانیر، قرار است شرکت برق منطقهای تهران به نیابت از شرکتهای برق منطقهای سراسر کشور ۳۱۲ پست فوق توزیع برق را بهصورت GIS و معمولی خریداری کند.
وی با بیان اینکه مقدمات این کار حدود یک سال است که از سوی شرکت برق منطقهای تهران در حال پیگیری است، افزود: اخیراً با توجه به شرایط برجام و در رفع تحریمها و باز شدن فضای فعالیتهای اقتصادی، تعداد ۹۷ متقاضی از جمله شرکتهای بینالمللی به ما مراجعه کردهاند که ۳۸ متقاضی با پر کردن اسناد مناقصه و تحویل آن، در مرحله انجام ارزیابی قرار گرفتهاند تا در نهایت نسبت به تهیه فهرست کوتاه اقدام نموده و مناقصه را برگزار کنیم.
خوشخلق ادامه داد: مناقصه این ۳۱۲ پست در ۵ مرحله برگزار خواهد شد که یک مرحله مربوط به GIS و ۴ مرحله بهصورت AIS در رنجهای ۱۳۲ و ۶۳ کیلوولت برگزار میشود.
وی گفت: متأسفانه در سالهای گذشته در بخش سرمایهگذاری در صنعت برق به ویژه انتقال و فوق توزیع، با کمبود و عقبماندگی مواجه بودیم که با ایجاد شرایط مناسب با قطع تحریمها، مصمم هستیم تا نسبت به رفع این کمبودها تلاش کنیم.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای تهران در ادامه افزود: به غیر از این مناقصه، ۸۴ دستگاه پست انتقال را نیز در دستور خرید داریم تا در مرحله بعدی، به نیابت از شرکتهای برق منطقهای مقدمههای برگزاری مناقصه خرید آنان را نیز پیگیری و فراهم کنیم.
او هدف از خرید این پستها را ایجاد زیرساختهای مورد نیاز برای تأمین برق پایدار کشور عنوان کرد و در ادامه بیان داشت: اعتبار ارزی خرید تجهیزات ۳۱۲ پست حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار و اعتبار ۸۴ پست مرحله بعدی نیز حدود ۱٫۵ میلیارد دلار برآورد میشود.
خوش خلق جمع اعتبارهای برای خرید کل این پستها را نزدیک به ۳ میلیارد دلار تخمین زد.
وی با بیان اینکه شرکتهای داوطلب میتوانند نسبت به فاینانس این پروژهها اقدام کنند، تصریح کرد: ۵۱ درصد محصولات الزاماً باید تولید داخلی باشند.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای تهران اظهار امیدواری کرد، در سال ۹۵ پیمانکاران این پروژه مشخص، و عملیات مربوط به ساخت ابنیه و نصب تجهیزات آغاز شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.