وزیر نفت ظرفیت نفتی ۳٫۵ میلیارد دلاری در اختیار پیمانکاران ایرانی قرار گرفت وزیر نفت بیانکرد: در این پروژه با پیشبینی ٤,٨ میلیارد دلار سرمایهگذاری، ٧٠ درصد ارزش فعالیتهای توسعهای یعنی بالغ بر ۳٫۵ میلیارد دلار در اختیار ظرفیتهای ایرانی قرار میگیرد و این فرصتی استثنایی برای پیمانکاران ایرانی است. به گزارش شانا، زنگنه در […]
وزیر نفت
ظرفیت نفتی ۳٫۵ میلیارد دلاری در اختیار پیمانکاران ایرانی قرار گرفت
وزیر نفت بیانکرد: در این پروژه با پیشبینی ٤,٨ میلیارد دلار سرمایهگذاری، ٧٠ درصد ارزش فعالیتهای توسعهای یعنی بالغ بر ۳٫۵ میلیارد دلار در اختیار ظرفیتهای ایرانی قرار میگیرد و این فرصتی استثنایی برای پیمانکاران ایرانی است.
به گزارش شانا، زنگنه در نشستی خبری درباره فهرست سازندگان داخلی دستگاه مرکزی وزارت نفت توضیح داد و گفت: در این فهرست بلند، اسامی تمام شرکتهای تولید کننده و سازنده معتبر در حوزه ساخت تجهیزات صنعت نفت آمده است و به این ترتیب، شرکتها اجازه دارند خریدهای خود را تنها از شرکتهای موجود در این فهرست انجام دهند.
به گفته وی، قیمت در این زمینه فرع است و آنچه اهمیت دارد، استانداردسازی است چرا که یک پیچ غیراستاندارد در نفت میتواند حوادث بزرگ و جبرانناپذیری را به همراه داشته باشد.
وزیر نفت با بیان اینکه تمام تلاش خود را برای افزایش تولید و پاسخگویی به نیاز مصرف داخلی به گاز در فصول سرد سال بهکار گرفتهایم، بر مصرف درست انرژی تأکید کرد و گفت: منظور از صرفهجویی این نیست که مردم به این واسطه دچار مشکل شوند، همین که وقتی بخاری روشن است، در یا پنجره باز نباشد نوعی صرفهجویی است.
زنگنه به توافقنامه توسعه فاز ١١ پارسجنوبی که سهشنبه گذشته (١٨ آبان ماه) بین شرکت ملی نفت ایران و کنسرسیوم متشکل از توتال فرانسه، شرکت ملی نفت چین و پتروپارس امضا شد اشاره کرد و گفت: در این پروژه با پیشبینی ٤,٨ میلیارد دلار سرمایهگذاری، ٧٠ درصد ارزش فعالیتهای توسعهای یعنی بالغ بر ۳٫۵ میلیارد دلار در اختیار ظرفیتهای ایرانی قرار میگیرد و این فرصتی استثنایی برای پیمانکاران ایرانی است.
وی با اشاره به اینکه اجرای قرارداد توسعه فاز ١١ منجر به راهاندازی نخستین سکوی فشارافزایی گاز در پارسجنوبی میشود، ادامه داد: این سکو حدود ٢٠ هزار تن وزن دارد و با هدف جلوگیری از افت تولید مخزن مورد استفاده قرار میگیرد.
زنگنه استفاده از توانمندیهای داخلی را برای ساخت سکوها و خطوط لوله مورد اشاره قرارداد و از این اقدام، به عنوان فرصت مغتنمی برای ارتقای توان داخل، افزایش بهرهوری و بالارفتن توان رقابتپذیری شرکتهای داخلی یاد کرد.
وزیر نفت گفت: ٤٠ ماه پس از عقد قرارداد توسعه فاز ١١، نخستین برداشت گاز صورت میگیرد و حدود ۳ سال بعد، سکوی فشارافزایی گاز نصب میشود.
زنگنه در ادامه این گفتوگوی تلویزیونی بار دیگر بر اهمیت موضوع ازدیاد برداشت تأکید کرد و گفت: یکی از اهداف اصلی وزارت نفت در اجرای قراردادهای جدید نفتی، افزایش ضریب بازیافت است.
وی توسعه میدانهای دریایی فرزاد بی، اسفندیار و لایه نفتی پارسجنوبی را حایز اهمیت خواند و افزود: میدان آزادگان در غرب کارون نیز برای ما بسیار اهمیت دارد؛ زیرا علاوه بر مشترک بودن، ضریب بازیافت بسیار پایینی در حدود۵ درصد دارد و فکر میکنیم این رقم میتواند تا نزدیک ٢٠ درصد افزایش یابد.
وزیر نفت گفت: هماکنون در میدان آزادگان حدود ٢٥ دکل فعال است و در حال زدن چاه هستیم، اما همین تولید فعلی در سالهای آینده با افت طبیعی مواجه میشود؛ بنابراین مشکل زدن چاه نیست بلکه دسترسی به فناوری برای ازدیاد برداشت است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.