ابوالحسن فیروزآبادی گفت: با توجه به اینکه VOD تازه در شرایط شروع کار و فضا غیرشفاف است، مرکز ملی فضای مجازی بهاین حوزه جهت شفافسازی ورود خواهد کرد. دبیر شورای عالی فضای مجازی در گفتوگو با تسنیم، درباره اینکه مجوزهای VOD وزارت ارشاد چه تضمینی برای بقای استارتاَپهای از پیش شکل گرفته در کشورمان […]
ابوالحسن فیروزآبادی گفت: با توجه به اینکه VOD تازه در شرایط شروع کار و فضا غیرشفاف است، مرکز ملی فضای مجازی بهاین حوزه جهت شفافسازی ورود خواهد کرد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی در گفتوگو با تسنیم، درباره اینکه مجوزهای VOD وزارت ارشاد چه تضمینی برای بقای استارتاَپهای از پیش شکل گرفته در کشورمان مبتنی بر تلویزیون اینترنتی دارد، اظهارکرد: نمونه بارز این قبیل کسبوکارها را در آپارات که میتوان از آن به عنوان یوتیوب ایرانی نام برد، شاهد هستیم که تضمین خاصی برای آن لازم نیست.
رییس مرکز ملی فضای مجازی عنوان کرد: این کسب و کار به دلیل اینکه از زبانها و فیلمهای محلی پشتیبانی میکند، با استقبال خوبی توسط مردم روبهرو است و لذا همین موضوع تضمینی قوی برای بقای آن به حساب میآید.
وی با بیان اینکه آپارات در ایران شرایط موفقیت بهتری نسبت به یوتیوب دارد، درباره محدودیت در تعداد بازیگران VOD و چالشهایی که این موضوع میتواند در آینده به دنبال داشته باشد نیز گفت: با توجه به اینکه تازه در شرایط شروع کار هستیم و فضا غیرشفاف است، مرکز ملی فضای مجازی به این حوزه جهت شفافسازی ورود خواهد کرد.
فیروزآبادی تصریح کرد: شیوه صدور و اعطای مجوزهای لازم در این حوزه را بررسی خواهیم کرد و با شفافیت کامل به سمت ساماندهی این فضا میرویم.
اولین سری از مجوزهای پروژه ملی سامانه نمایش درخواستی (VOD) هفته گذشته توسط مؤسسه رسانههای تصویری به نیابت از وزارت ارشاد به ۶شرکت داخلی ایلا نرمافزار، مبینوان، بهسیما، رایتل، پیکآسا و صباسل اعطا شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.