معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد فراخوان توسعه اپراتور ترمینال۲ شهید رجایی محمدسعیدنژاد با بیان اینکه اولین کشتی مسافر بینالمللی وارد بندر چابهار شد گفت: فراخوان اپراتور ترمینال دو شهید رجایی هرمزگان انجام شده تا توسعه این بخش وارد فاز اجرایی شود. به گزارش فارس، معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه […]
معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد
فراخوان توسعه اپراتور ترمینال۲ شهید رجایی
محمدسعیدنژاد با بیان اینکه اولین کشتی مسافر بینالمللی وارد بندر چابهار شد گفت: فراخوان اپراتور ترمینال دو شهید رجایی هرمزگان انجام شده تا توسعه این بخش وارد فاز اجرایی شود.
به گزارش فارس، معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه اولین کشتی مسافری بینالمللی وارد بندر چابهار شد، اظهار داشت: این کشتی از بندر مسقط عمان وارد ایران شد که به صورت هفتگی و در روزهای چهارشنبه مسافر میان دو کشور جابهجا خواهد کرد.
رییس سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه برنامه بعدی برقراری حمل و نقل دریایی با بندر کراچی پاکستان است عنوان کرد: ترمینال مسافری بندر چابهار با ظرفیت حداکثر ۶۰۰ نفر افتتاح شد و اکنون ظرفیت کشتی مسافری ۲۱۰ نفر است که قابلیت حمل خودرو نیز دارد.
سعیدنژاد با اشاره به اینکه فراخوان اپراتور ترمینال ۲ بندر شهید رجایی انجام شده است تصریح کرد: در بندر شهید رجایی ۳ فراخوان صورت گرفته و تأیید فنی و مالی کار انجام گرفته؛ همچنین در ترمینال ۳، دو برنامه موازی دنبال میکنیم که یکی ساخت اسکله از منابع سازمان بنادر انجام شده و در مرحله انتخاب پیمانکار است.
به گفته وی، این سرمایهگذاری بالغ بر ۳۰۰ میلیون دلار و همین میزان سهم سرمایهگذار خارجی است.
رییس سازمان بنادر و دریانوردی در بندر شهید رجایی هرمزگان سومین پروژه مربوط به احداث اسکله نفتی برای انتقال فرآوردههای نفتی و میعانات گازی و پتروشیمی از جمله پالایشگاه ستاره خلیجفارس به صورت آزمایشی انجام خواهد شد و دارای ۳ ظرفیت است.
ورود نخستین کشتی مسافری خارجی به بندر چابهار
همچنین در حالیکه بندر چابهار در لیست طرحهای توسعه سازمان بنادر جمهوری اسلامی ایران قرار دارد مدیرعامل سازمان بنادر و کشتیرانی کشور از ورود اولین کشتی مسافری به این بندر خبر داد.
محمدسعیدنژاد با اشاره به اهمیت دریا و صنایع دریایی، عنوان کرد: در شرایط پسابرجام تقریباً دیگر هیچ محدودیتی برای بنادر و صنایع دریایی کشور وجود ندارد در حالیکه تا پیش از این ۴ تحریم سازمان ملل، تحریمهای اتحادیه اروپا و تحریمهای مستقیم آمریکا بر این حوزه حاکم بود.
وی در ادامه با اشاره به سیاستهای توسعهای سازمان بنادر، افزود: در حال حاضر طرحهای توسعه بنادر و صنایع دریایی در دست اجراست که از جمله آنها توسعه بندر چابهار است که به زودی فاز یک بندر شهید بهشتی با ظرفیت ۶٫۵ میلیون تن به بهرهبرداری خواهد رسید که بخش عمدهای از عملیات ساخت آن در دولت یازدهم اتفاق افتاد.
سعیدینژاد با بیان اینکه توسعه حمل و نقل دریایی از برنامههای جدی این سازمان است، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۷ میلیون مسافر دریایی وجود دارد که برنامه داریم تا این میزان را توسعه دهیم و با وجود آنکه در سال ۱۳۹۴ نسبت به سال ۱۳۹۳ رشدی در این زمینه وجود نداشت اما امسال در حوزه حمل و نقل مسافری ۱۱ درصد رشد را تجربه کردیم.
وی با اشاره به تلاش سازمان بنادر برای جذب سرمایهگذاری خارجی، بیان کرد: بعد از برجام اقدامهای زیادی برای دعوت از سرمایهگذاران انجام شده و اکنون نیز فراخوانهای عمومی برای جذب سرمایهگذاران داده شده است تا با بررسی صلاحیتهای فنی آنها بتوانیم واحدهایی را که وضعیت بیشتری را برای صنایع دریایی کشور داشته باشند برای طرحها مورد استفاده قرار دهیم.
وی ادامه داد: تا پایان سال نیز ۳ پروژه با سرمایهگذاری مشترک در بنادر ایران تعیین تکلیف خواهد شد که میتواند آثار مثبتی در سرمایهگذاری خارجی باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.