معاون وزیر ارتباطات مذاکره وزارت ارتباطات با صدا و سیما به نتیجه رسید؛ بخش خصوصی فعالیت کند معاون وزیر ارتباطات از حل مشکل پخش سرویسهای ویدیویی آنلاین که به دلیل مخالفت سازمان صدا و سیما متوقف شده بود خبر داد. محمدجوادآذریجهرمی در گفتوگو با مهر در مورد فعالیت شرکتهایی که سرویس ویدیوی آنلاین ارایه میکنند […]
معاون وزیر ارتباطات
مذاکره وزارت ارتباطات با صدا و سیما به نتیجه رسید؛ بخش خصوصی فعالیت کند
معاون وزیر ارتباطات از حل مشکل پخش سرویسهای ویدیویی آنلاین که به دلیل مخالفت سازمان صدا و سیما متوقف شده بود خبر داد.
محمدجوادآذریجهرمی در گفتوگو با مهر در مورد فعالیت شرکتهایی که سرویس ویدیوی آنلاین ارایه میکنند و شکایت سازمان صدا و سیما از یکی از این سرویسدهندگان اظهار داشت: به نمایندگی از وزیر ارتباطات مذاکراتی با ریاست سازمان صدا و سیما داشتیم تا به این مقوله رسیدگی شود.
وی با بیان اینکه موضوع مربوطه به زمان مدیریت سابق سازمان صدا و سیما مربوط میشد، ادامه داد: موضوع بر سر شکایتی بود که درمورد استفاده از محتواهای صدا و سیما بر روی یکی از سایتهای ویدیوهای آنلاین در کشور پخش میشد. در این رابطه ریاست فعلی سازمان صدا و سیما خیلی شفاف و باز با مسأله برخورد کردند و قول دادند به این مسأله رسیدگی کنند.
معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه علیعسکری نگاه ایجابی برای حل این مسأله دارد، ادامه داد: با توجه به اینکه توسعه سرویس ویدیوی آنلاین در جهت ایجاد فضا برای توسعه شبکه ملی اطلاعات الزامی است، مقرر شد مشکل سرویسدهی این شرکتها حل شود و نتیجه مذاکرات صورت گرفته با سازمان صدا و سیما مثبت بود.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت عنوان کرد: وزارت ارتباطات در مورد شرکتهای ارایهدهنده خدمات ویدیوی آنلاین نقشی ندارد و متولی سرویسهای ویدیویی در بخش ویدیوی درخواستی (VOD) وزارت ارشاد و در حوزه برودکستینگ، سازمان صدا و سیما هستند اما از آنجایی که این سرویسها در مقوله شبکه ملی اطلاعات از جمله سرویسهای کاربردی محسوب میشوند، وزارت ارتباطات با دید حمایتی به این موضوع نگاه میکند و از این رو برای تسهیل خدمات دهی در این حوزه ورود کرده است.
معاون وزیر ارتباطات گفت: وزارت ارتباطات وظیفهای برای ورود به مقررات گذاری در حوزه محتوای آنلاین ندارد و طبیعتاً این موضوع باید از طریق مرکز ملی فضای مجازی و مشارکت سازمان صدا و سیما و وزارت ارشاد حل شود البته ما نیز کمک میکنیم تا این فرایند تسهیل شود.
آذری جهرمی ارایه سرویس IPTV را مانند دیگر سرویسهای ویدیویی دانست که تکلیف مقرراتگذاری با آن مطابق قانون با سازمان صدا و سیما و وزارت ارشاد است و ادامه داد: البته اختلاف نظرهایی میان این دو نهاد در این حوزه وجود دارد که این موضوع باید در مرکز ملی فضای مجازی به شور گذاشته شود تا راهحلی برای ارایه این خدمات تدوین شود.
وی با انتقاد از شرایط موجود در این حوزه که مانع سرمایهگذاری و ورود بخش خصوصی شده است، تأکید کرد: این موضوع باعث ایجاد وقفه در رشد شبکه ملی اطلاعات شده است و امیدواریم با همدلی بین این مجموعهها این اختلافات حل شود و ما شاهد رشد محتوای داخلی در حوزه ویدیوی آنلاین باشیم.
آذری جهرمی ادامه داد: امروزه در عرصه اپراتورهای موبایل در دنیا کف میزان ترافیک ویدیویی بهطور متوسط حدود ۶۰ درصد است که در ایران در بهترین شرایط ترافیک ویدیویی در شبکه حدود ۱۰ درصد را تشکیل میدهد. از آنجایی که سرویسهای ویدیویی در کشور به شدت پتانسیل افزایش دارد باید تصمیم نهایی برای ارایه این خدمات گرفته شود تا کیفیت محتوای داخلی در حوزه ویدیو افزایش یابد.
وی تأکید کرد: امیدواریم با حل این مشکل نقش بخش خصوصی در ارایه خدمات محتوایی ویدیو تسهیل و جایگاه رگولاتوری در حوزه محتوای آنلاین مشخص شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.