پیمانکاران ایرانی مجری یک پروژه برقی در خاک ارمنستان شرکت صادرات خدمات آب و برق ایران (صانیر) اعلام کرد: عملیات نصب نخستین دکلهای پروژه خط سوم انتقال برق از ارمنستان به ایران، از روز نخست هفته جاری آغاز شد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابط عمومی صانیر، شرکت صادرات تجهیزات و خدمات صنایع آب […]
پیمانکاران ایرانی مجری یک پروژه برقی در خاک ارمنستان
شرکت صادرات خدمات آب و برق ایران (صانیر) اعلام کرد: عملیات نصب نخستین دکلهای پروژه خط سوم انتقال برق از ارمنستان به ایران، از روز نخست هفته جاری آغاز شد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابط عمومی صانیر، شرکت صادرات تجهیزات و خدمات صنایع آب و برق ایران (صانیر) مجری پروژه انتقال برق هزار مگاواتی ارمنستان به ایران با همکاری پیمانکاران کشورمان از مرز «نوردوز» در شمال غربی کشور (آذربایجان شرقی) است.
این پروژه با مشارکت پیمانکاران داخلی در کشور ارمنستان در دست ساخت است.
با ساخت این خط ۲۷۵ کیلومگاواتی، ظرفیت تبادل برق بین ایران و ارمنستان از ۳۰۰ مگاوات به یک هزار مگاوات افزایش مییابد و شبکه برق ایران به کشورهای روسیه، گرجستان، عراق و کشورهای حاشیه خلیجفارس متصل میشود.
برپایه این گزارش، عملیات نصب نخستین برج عبوری تیپ LSD3 این خط روی فونداسیون در حال انجام است.
بیش از سه هزار و ۵۰۰ تن از برجهای عبوری این پروژه به محل سایت حمل شده است.
فعالیتها برای نصب برجها در روزهای آینده ادامه دارد و اجرای این پروژهها ایران را به «هابمنطقه» تبدیل خواهد کرد.
این پروژه توسط پیمانکاران ایرانی در دست اجراست و در کشور ارمنستان توسط شرکت «هایون» مدیریت میشود.
در این پروژه نزدیک به ۷۳۰ دکل در مسیری ۲۷۵ کیلومتری نصب خواهد شد.
پیشتر، مسعودحجت، قائممقام شرکت صانیر اظهار کرده بود، پروژه یاد شده یک پروژه فراملی و برای دو کشور بسیار مهم است و شرکت بینالمللی صانیر در همکاری با بانک توسعه صادرات در این زمینه جدیت دارد.
وی تصریح کرد: اجرای این خط بخشی از کریدور انرژی بین ایران و روسیه محسوب میشود و قرارداد ساخت خط سوم انتقال برق بین ایران و ارمنستان به ارزش ۱۰۷ میلیون و ۹۰۰ هزار یورو توسط شرکت بینالمللی صانیر در دست اجراست.
شرکت صانیر اینک ۱۸ پروژه در ۱۳ کشور جهان در دست اجرا دارد و در ماههای گذشته قرارداد ساخت نیروگاه بادی در کشور قزاقستان را با ظرفیت ۶۰ مگاوات امضا کرد.
جمهوری اسلامی علاوه بر جمهوری خودمختار نخجوان با ۷ کشور عراق، افغانستان، پاکستان، ارمنستان، آذربایجان، ترکمنستان و ترکیه تبادل برق دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.