وزیر راه و شهرسازی ارایه مدلهای مالی، تعیینکننده حضور شرکتها در طرحهای حمل و نقلی ایران است وزیر مسکن و شهرسازی با اشاره به شرایط خوب همکاری میان ایران و چین در زمینههای مختلف، حضور شرکتهای فعال چینی در صنعت ریلی، حمل و نقل و زیرساختی کشورمان را به شرط ارایه مدلهای مالی مشخص توسط […]
وزیر راه و شهرسازی
ارایه مدلهای مالی، تعیینکننده حضور شرکتها در طرحهای حمل و نقلی ایران است
وزیر مسکن و شهرسازی با اشاره به شرایط خوب همکاری میان ایران و چین در زمینههای مختلف، حضور شرکتهای فعال چینی در صنعت ریلی، حمل و نقل و زیرساختی کشورمان را به شرط ارایه مدلهای مالی مشخص توسط آنان میسر دانست.
به گزارش ایرنا، عباس آخوندی که در رأس هیأتی در پکن به سر میبرد، این سخنان را در جریان نشست مشترک با مدیران، مسؤولان و نمایندگان شرکتهای معتبر و فعال مرتبط در حوزه حمل و نقل کشور چین در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران بیان کرد.
وزیر راه و شهرسازی کشورمان در رأس هیأتی عالیرتبه به کشور چین سفر کرد و در دیدارهایی که با حضور علی اصغر خاجی سفیر جمهوری اسلامی ایران، محسنپورسیدآقایی، مدیرعامل شرکت راهآهن و تنی چند از اعضای هیأت اعزامی صورت گرفت، چگونگی همکاری شرکتهای معتبر چینی با ایران در حوزه زیرساختی و حمل و نقل و همچنین چگونگی جلب سرمایهگذاری مشترک در طرحهای مزبور را برای آنان تدوین کرد.
وی در جریان این ملاقاتها تأکید کرد که زمینه همکاری برای شرکتهای خارجی از جمله شرکتهای فعال در حوزه حمل و نقل کشور چین در اجرای طرحهای ریلی و حمل و نقلی ایران فراهم است و این شرکتها ابتدا میبایست مدلهای مالی مشخصی را ارایه کنند.
آخوندی در عین حال تأکید کرد که در حوزه راهآهن، اجرای خطوط ریلی و همچنین بخشهای آلاتناقلهریلی (رولینگ استاک) شرایط همکاری گستردهتری میان دو طرف وجود دارد و میتوان توسعه مناسبات در این زمینه را در چارچوب مشخص نظیر «لیزینگ فاینانس» تدوین و اجرایی کرد.
وی همچنین به بخش اجرای طرحهای زیرساختی در کشور اشاره کرد و یادآور شد که در حال حاضر اجرای خطوط سریعالسیر و توسعه آن، دو خطه و برقی کردن شبکههای قبلی، بحث لوکوموتیو، آلات ناقله ریلی (رولینگ استاک) چه در بخش واگنها باری و چه مسافربری در دستور کار قرار گرفته و از نمایندگان شرکتهای حاضر در نشست خواست که مدل تأمین مالی خود را جهت بررسی ارایه دهند.
آخوندی بابیان اینکه در حال حاضر دو هزار کیلومتر راهآهن با ۴۰ تا ۶۰ درصد پیشرفت در کشور در دست اجرا است و بیشتر طرحهای زیرساختی نیز انجام شده است، یادآور شد: هر شرکتی که پیشنهاد مناسب و مشخصی در زمینه تأمین مالی ارایه کند میتواند در خصوص اجرای طرحهای خود با نهادهای ذیربط در ایران وارد گفتوگو شود.
وزیر راه و شهرسازی کشورمان همچنین به رؤسا و مسؤولان شرکتهای حاضر در این نشست پیشنهاد کرد که میتوانند در بخش واگنسازی اعم از باری و مسافربری هم با شرکتهای فعال ایرانی همکاری و مشارکت داشته باشند.
آخوندی تصریح کرد که حجم فعالیت و کار در بخش ناوگان بسیار بالا است و با توجه به وجود شرکتهای خوب در ایران و همچنین ظرفیت بالا در این زمینه، شرایط خوبی برای همکاری مشترک میان شرکتهای چینی و ایرانی فراهم است.
براساس برنامه اعلام شده، قرار است عصر امروز نیز «مجمع سرمایهگذاری مسکن، حمل و نقل و ترابری» با حضور وزیر راه و شهرسازی کشورمان و مدیران ارشد شرکتهای چینی مرتبط حمل و نقلی در سالن اجتماعات سفارت جمهوری اسلامی در پکن برگزار شود.
آخوندی در جریان سفر خود به چین با «لیشیائوپینگ» (LI XIAOPENG) همتای خود در محل وزارت راه و ترابری چین ملاقات کرد و طرفین در خصوص گسترش همکاریهای دو کشور در حوزه حمل و نقلی تأکید کردند.
وی همچنین عصر دیروز با حضور در شرکت مهندسی راهآهن چین (crec) به عنوان بزرگترین شرکت دولتی زیر ساختی این کشور که زیر نظر شورای دولتی چین اداره میشود و اجرای پروژه خط راهآهن سریعالسیر تهران-قم-اصفهان را بر عهده دارد، از نزدیک در جریان روند فعالیتهای این شرکت قرار گرفت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.