مدیر اکتشاف ایمیدرو اعلام کرد علاقهمندی استرالیاییها به معادن غیرآهنی ایران مدیر اکتشاف ایمیدرو از علاقهمندی شرکتهای استرالیایی برای سرمایهگذاری در معادن غیرآهنی ایران خبر داد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، علیاصغرزاده در حاشیه سومین کنفرانس و نمایشگاه بینالمللی معدن و صنایع معدنی استرالیا […]
مدیر اکتشاف ایمیدرو اعلام کرد
علاقهمندی استرالیاییها به معادن غیرآهنی ایران
مدیر اکتشاف ایمیدرو از علاقهمندی شرکتهای استرالیایی برای سرمایهگذاری در معادن غیرآهنی ایران خبر داد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، علیاصغرزاده در حاشیه سومین کنفرانس و نمایشگاه بینالمللی معدن و صنایع معدنی استرالیا (ایمارک) با بیان این مطلب اظهارداشت: با توجه به افت قیمت سنگآهن و بازار سنگآهن، شرکتهای استرالیایی علاقهمند به سرمایهگذاری بر روی سایر مواد معدنی از جمله مس، لیتیوم، روی و طلا هستند و با توجه به پتانسیلهای خوب کشور ما در این حوزهها، جلسات بسیار مؤثری برگزار شد و شرکتهای استرالیایی اظهار علاقه کردند در صورت تسهیل در برخی از مسایل بانکی در ایران، شروع به سرمایهگذاری میکنند.
وی افزود: در این کنفرانس، مقالاتی در بخشهای معدن، اکتشاف، سرمایهگذاری و محیطزیست ارایه شد. علاوه بر این، هیأت ایرانی در نشستهای برگزار شده، تلاش کرد از اطلاعات مربوط به بازار معدنی دنیا و آخرین تکنولوژی روز در بخش معدن و صنایع معدنی و نیز شرکتهای اکتشافی و سرمایهگذاری بهرهمند شود.
مدیریت اکتشاف ایمیدرو خاطرنشانکرد: در بخش تحقیق و توسعه، ۲ موضوع شامل «فرآوری باطلههای زغالسنگ و کاربرد متفاوت آن برای حل مسایل محیطزیستی» و «جستجوی شرکتهای فعال در مواد معدنی کم عیار» پیگیری شد.
وی تصریحکرد: در بخش سرمایهگذاری در حوزه عناصر نادر خاکی با شرکتهای متعددی مذاکره شد.
اصغرزاده خاطرنشانکرد: طی مذاکرات انجام شده، قرار شد با شرکتهایی که از تجربه و تخصص بالایی در بخش معدن برخوردار هستند، به عنوان مشاور در اجرای طرحها و پروژههای اکتشافی بهرهمند شویم.
وی ادامه داد: وجود شرکتهای توانمند مشاور در کشف کانسارهای پنهان، تأثیر بسیار زیادی خواهد داشت.
مدیریت اکتشاف ایمیدرو با اشاره به برگزاری اجلاس معدن و صنایع معدنی ایران ((IMIS در آذرماه، اظهارداشت: از شرکتهای حاضر در کنفرانس ایمارک ۲۰۱۶ دعوت کردیم که تعدادی از آنها برای حضور در این رویداد معدنی استقبال کردند.
وی افزود: با توجه به مطرح کردن موضوع فعالیتهای اکتشافی گسترده در ایران به وسعت ۲۵۰ هزار کیلومتر مربع، این حجم عملیات اکتشاف باعث غافلگیری شرکتهای بزرگ معدنی شده و آنها علاقهمند ورود به این فعالیتها شدند.
اصغرزاده با اشاره به نشست هیأت ایرانی با شرکت «ایتیسی ویلیامز» گفت: این شرکت حضور ۱۵ ساله در فعالیتهای اکتشافی شرکت ملی مس ایران دارد و به زودی دفتر خود را در تهران راهاندازی میکند و علاقهمند است در فعالیتهای مختلف اکتشافی، معدنی و فرآوری در ایران دوباره فعالیت خود را آغاز کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.