رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایعمعدنی ایران (ایمیدرو)، ضمن تأکید بر اینکه در حالحاضر شرکت ملی مس ایران، مسیر تحولی را طی میکند، از افتتاح معدن مس درهآلو تا پایان آبان ماه خبر داد. به گزارش مناقصهمزایده، محمدرضا موثقینیا؛ در نشست کارگروه کنترل مدیریت شرکت ملی صنایع مس ایران ضمن اشاره […]
رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایعمعدنی ایران (ایمیدرو)، ضمن تأکید بر اینکه در حالحاضر شرکت ملی مس ایران، مسیر تحولی را طی میکند، از افتتاح معدن مس درهآلو تا پایان آبان ماه خبر داد. به گزارش مناقصهمزایده، محمدرضا موثقینیا؛ در نشست کارگروه کنترل مدیریت شرکت ملی صنایع مس ایران ضمن اشاره به اینکه گزارشهای دریافتی از شرکت ملی مس، نویدبخش رویکرد مثبت این شرکت در تولید و توسعه است، اظهار کرد: برنامهها و اهداف پیشبینی شده قابل تحقق است. این روند، حاصل تلاش گروه مدیریتی جدید است. رئیس هیئت عامل ایمیدرو، خاطرنشان کرد: بهرغم کاهش برق تابستانی، اما در تولید شش ماهه این شرکت خلل چندانی وارد نشده و حتی در برخی موارد همچون استخراج ماده اولیه و تولید (کنسانتره مس، کنسانتره مولیبدن، کنسانتره طلا و نقره، مفتول و…)، با افزایش محصول مواجه شده است. این درحالیست ۱۶ طرح توسعهای، ۴۹ طرح نوسازی و بهسازی، ۲۱ طرح زیرساختی و ۱۸ طرح مسئولیت اجتماعی با مجموع سرمایهگذاری ارزی و ریالی به ترتیب ۳٫۱ میلیارد یورو و ۴۲ هزار میلیارد تومان توسط شرکت ملی صنایع مس در دست اجرا است. وی افزود: برنامه افتتاح طرح تجهیز معدن مس درهآلو تا پایان آبان عملی خواهد شد؛ ظرفیت تولید سالانه این طرح، ۱۰۰ هزار تن کنسانتره با عیار ۲۶ درصد مس است که در آن حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری شده است.
احداث نیروگاههای خورشیدی و بادی با ظرفیت ۱۰۵۰ مگاوات
در ادامه این نشست، امیر خرمیشاد؛ مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، ضمن اشاره به اقدامات این شرکت طی دو ماهه مدیریت جدید، تصریح کرد: برنامهریزی برای تولید صنایع پاییندستی با هدف بالا بردن ارزشافزوده در تولید محصولات، پیگیری امور صندوق بازنشستگی مس (ذیل ماده ۱۷ قانون جامع رفاه) از طریق نهادهای بالادستی و ایجاد نظم در روند تأمین نیازمندیهای بازرگانی، از جمله این اقدامات است. مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، ادامه داد: تعیینتکلیف معادن کوچک مس تا پایان امسال، ایجاد کمیته مدیریت نقدینگی، توجه ویژه به سرمایه انسانی، پیگیری برای تأسیس دو شرکت سهامی عام پروژه و… نیز از مهمترین اقدامات شرکت بوده است. همچنین طرحهای توسعه برق شرکت ملی صنایع مس نیز در دستور کار است که طبق گزارش ارائه شده، هشت طرح به ظرفیت ۱۰۵۰ مگاوات برق در برنامه شرکت قرار دارد و در قالب احداث نیرگاه خورشیدی و بادی تدوین شده است. وی افزود: از این تعداد پروژه، طرح ۵ +۲۵ مگاواتی خورشیدی مس شهر بابک با پیشرفت بیش از ۱۱ درصد در حال اجراست. سه طرح دیگر (نیروگاههای خورشیدی ۱۵۰ مگاواتی میمند، ۲۵۰ مگاواتی هریس و ۳۲۰ مگاواتی سرچشمه) در مرحله مناقصه است.
پیادهسازی نظام برنامهریزی و ارزیابی عملکرد
غلامرضا ملاطاهری؛ معاون طرح و برنامه و بودجه شرکت ملی صنایع مس، نیز در این نشست به تغییرات و اصلاح ساختار شرکت ملی صنایع مس اشاره کرده و گفت: با هدف پیادهسازی نظام برنامهریزی و ارزیابی عملکرد شرکت، شاخصهای برنامهریزی و ارزیابی عملکرد از همه معاونتها و شرکتهای ۱۰۰درصدی احصا شده است؛ تدوین فرآیند کمیته سرمایهگذاری و سیاستگذاری و برنامهریزی برای بازمهندسی فرآیندهای شرکت، گام دیگری بوده که طی این مدت صورت گرفته است؛ این امر موجب شده تا از افزایش قیمتها بر روی طرحها و برهم ریختگی فرآیند تصویب و اجرای طرحهای توسعه جلوگیری شود.
دیدگاه بسته شده است.