رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان مسایل محلی، مهمترین مشکل معدنکاران است رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت: مسایل محلی، مهمترین مشکل معدنکاران این استان برای استخراج مواد معدنی است. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از، روابطعمومی اتاق بازرگانی اصفهان اسرافیل احمدیه اعلامکرد: دامداران و روستاهای نزدیک به معدنها، همواره […]
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان
مسایل محلی، مهمترین مشکل معدنکاران است
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت: مسایل محلی، مهمترین مشکل معدنکاران این استان برای استخراج مواد معدنی است.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از، روابطعمومی اتاق بازرگانی اصفهان اسرافیل احمدیه اعلامکرد: دامداران و روستاهای نزدیک به معدنها، همواره با فعالیت معدنکاران مشکل دارند.
وی که در جلسه کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی اصفهان سخن میگفت، از مغفول ماندن بخش معدن در برنامه ششم اقتصادی کشور خبر داد و گفت: بخش معدن میتواند درآمد قابل توجهی برای کشور ایجاد کند.
احمدیه با اشاره به توافق بین سازمان صنعت، معدن و تجارت با منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان افزود: براساس این توافق، تلاش شده است بخش معدن با رعایت موازین قانونی توسعه پیدا کند.
وی صدور پروانه بهرهبرداری از معدنها را منوط به مشخص شدن پهنه هر معدن توسط سیستم مکانیاب جهانی(GPS) دانست و تأکیدکرد: استفاده از محوطههای بیرون از پهنه، با جریمه و تمدید نشدن پروانهها روبهرو میشود.
عبدالرضا مهاجر، معاون اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان در این جلسه خواهان احیای معادن توسط معدنکاران شد و گفت: تعارض بین معدنکاران با دامداران در باره نشستن گرد و غبار ایجاد شده توسط کامیونها بر روی چراگاههاست که این موضوع با ایجاد جادههای زیرسازی شده میتواند برطرف شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان نیز در این جلسه گفت: این اداره تلاش کرده که استعلام معدنکاران در کمترین زمان انجام شود و مناطق ممنوعه استان برای بهرهبرداری در قالب یک نقشه طراحی شده است.
محمدحسین شاملی با تقدیر از احیای معدنهای شن و ماسه شرق اصفهان افزود: یکی از وظایف معدنکاران پس از بهرهبرداری، تسطیح معادن است و در این راستا معادن شن و ماسه پیشرو بودند.
شاملی از بخشنامه شورای عالی برنامهریزی استان مبنی بر تمدید نکردن پروانه بهرهبرداری معادن شن، ماسه، خاک و گچ در شرق اصفهان خبر داد.
وی خواهان تشکیل کارگروه ویژه معادن استان با حضور نمایندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت، منابع طبیعی و اداره کل حفاظت از محیطزیست با هدف بررسی مسایل و مشکلهای معدنکاران شد و گفت: معدنکارانی که برای فعالیت یا تمدید پروانه بهرهبرداری با مشکل روبهرو هستند میتوانند با ارایه پرونده خود به این کارگروه سریعتر مسایل خود را برطرف کنند.
وی همچنین از شناسایی ۱۶ کانون فرسایش بادی در استان خبر داد و افزود: این کانونها علاوه بر بیابانزایی باعث تخلیه شهرها از سکنه میشود.
۶۰۰معدن فعال در استان اصفهان
همچنین رییس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی اصفهان گفت: این استان با ۶۰۰ معدن فعال و ۸ هزار واحد صنعتی همواره جایگاه ویژهای در بخش معادن و صنایع کشور دارد.
خوروش، توجه به بازارهای صادراتی و بازاریابی محصولهای معدنی استان را مهم و ضروری خواند و افزود: کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی اصفهان آماده همکاری با معدنکاران برای شناسایی بازارهای صادراتی و برگزاری نشستهای تخصصی برای حل مسایل و مشکلات با سازمانهای مرتبط دولتی است.
رییس اتاق بازرگانی اصفهان نیز در این جلسه از همگرایی تشکلهای معدنی استان خبر داد و گفت: همافزایی تشکلهای معدنی میتواند مسایل و مشکلهای بخش معدن را سریعتر برطرف کند.
سیدعبدالوهاب سهلآبادی، فروش بلندمدت محصولهای معدنی را یکی از چالشهای این بخش برشمرد و افزود: مالیات بر ارزش افزوده و حقوق دولتی باید براساس نحوه فروش آنان دریافت و لازم است این مورد تسهیل شود.
رییس اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به ظرفیت بخش معادن در جایگزینی با نفت گفت: با بهرهبرداری از معدنها میتوان علاوه بر اشتغالزایی زمینه صادرات محصولهای جانبی را نیز فراهم آورد.
سهلآبادی خواهان هماهنگی بین دستگاههای دولتی استان در صدور مجوز برای معدنها شد و افزود: برخی از استعلامهای معدنها بهدلیل ناهماهنگی بین دستگاههای مسؤول، طولانی میشود.
صلصالی، رییس هیأت مدیره انجمن معدنداران استان اصفهان نیز با اشاره به مشکل معدنکاران خور و بیابانک گفت: این معدنها سالهای قبل از اجرای سیستم مکانیاب جهانی(GPS) فعال بودند اما در فرایند تمدید پروانهها بهدلیل بیرون بودن ساختمانها یا مکان تخلیه ضایعات معادن، مورد تعقیب قانونی قرار گرفتند.
مهدی مداحیان دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان شن و ماسه استان اصفهان نیز اظهارکرد: معدنهای بهرهبرداری شن و ماسه توسط معدنکاران احیا شده ولی پروانه بهرهبرداری برای ادامه فعالیت صادر نشده است.
صدور پروانه برای بخشهای اداری و تخلیه ضایعات معادن دارای پروانه بهرهبرداری قبل از برقراری سیستم ردیاب جهانی(GPS)، افزایش زمان پرداخت حقوق دولتی معادن و تسریع در صدور و تمدید مجوز بهرهبرداری معدنها از جمله خواستههای معدنکاران استان اصفهان از مسؤولان دولتی در این جلسه بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.