معضل گرایش دانش‌آموزان به اعتیاد نیازمند راه‌حل‌های مناسب است

عضو کمیسیون آموزش مجلس معضل گرایش دانش‌آموزان به اعتیاد نیازمند راه‌حل‌های مناسب است عضو کمیسیون آموزش مجلس معتقد است مسؤولان نباید از آمار رو به افزایش گرایش دانش‌آموزان به اعتیاد ترسیده و بر روی آن سرپوش بگذارند بلکه باید با پذیرفتن واقعیت، راه‌حل‌های مناسب پیدا کنند. به گزارش ایسنا، جبارکوچکی‌نژاد، نماینده مردم رشت در مجلس […]

عضو کمیسیون آموزش مجلس

معضل گرایش دانش‌آموزان به اعتیاد نیازمند راه‌حل‌های مناسب است

عضو کمیسیون آموزش مجلس معتقد است مسؤولان نباید از آمار رو به افزایش گرایش دانش‌آموزان به اعتیاد ترسیده و بر روی آن سرپوش بگذارند بلکه باید با پذیرفتن واقعیت، راه‌حل‌های مناسب پیدا کنند.

به گزارش ایسنا، جبارکوچکی‌نژاد، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی به مناسبت هفته «مبارزه با اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی» با انتقاد از افزایش آمار اعتیاد در میان دانش‌آموزان طی سال‌های اخیر، اظهار کرد: اعتیاد دانش‌آموزان با وجود درصد پایین بسیار نگران‌کننده است و عوامل مختلف فرهنگی، فقر، تبعیض، اختلاف‌های شدید والدین در خانواده و دوری نسل جدید و گاه خانواده‌های آنها از تعلیمات اخلاقی و مذهبی را می‌توان در ردیف دلایل گرایش دانش‌آموزان به اعتیاد و رفتارهای پرخطر برشمرد.

وی به نقش و جایگاه تربیتی آموزش و پرورش در مسیردهی به زندگی و انتخاب‌های دانش‌آموزان اشاره کرد و افزود: اگر معلمان تربیتی مدارس بتوانند با دانش‌آموزان مستعد گرایش به رفتارهای پرخطر و خانواده‌های آنها ارتباط برقرار کنند به‌ یقین بسیاری از آسیب‌‌‌ها با دانش‌آموز رشد نکرده و در صورت شناخت درست دلیل گرایش آنها به مواد مخدر، می‌توان راه‌حل‌هایی نیز پیدا کنند.

کوچکی‌نژاد با تأکید بر این‌که نقش وزارت آموزش و پرورش، مشاوران مدارس و مربیان تربیتی و پرورشی در تغییر رفتارهای اخلاقی دانش‌آموز و تأثیر بر خانواده‌هایی که شاکله درست اخلاقی ندارند، غیرقابل انکار است، تصریح کرد: مسؤولان نباید از آمار رو به افزایش گرایش دانش‌آموزان به اعتیاد ترسیده و بر روی آن سرپوش بگذارند بلکه باید با پذیرفتن واقعیت راه‌حل‌های مناسب پیدا کنند.

وی بیان کرد: معتقدم نباید نقش اینترنت، فضای مجازی و عدم کنترل والدین نسبت به نوع و میزان استفاده فرزندانشان از این فضا را در گرایش‌‌‌ها به رفتارهای پرخطر در میان دانش‌آموزان نادیده گرفت؛ هرچند این کنترل به معنای فیلتر بیش از اندازه نسل متعلق به عصر ارتباطات نیست.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اضافه کرد: متأسفانه وزارت آموزش و پرورش برنامه و بودجه مشخصی برای مسایل تربیتی ندارد و تمام هم‌وغم خود را بر روی «آموزش» گذاشته؛ با این حال سیستم آموزشی نیز ایرادات بسیاری دارد.