رشد حاشیه‌نشینی، فقر و بیکاری مهم‌ترین تهدید حوزه‌ اجتماعی کشور

رییس سازمان بهزیستی خبر داد رشد حاشیه‌نشینی، فقر و بیکاری مهم‌ترین تهدید حوزه‌ اجتماعی کشور رییس سازمان بهزیستی با اشاره به این‌که حاشیه‌نشینی، فقر و بیکاری مهم‌ترین تهدید حوزه‌ اجتماعی است، گفت: در برنامه‌ای که از سوی ستاد بازآفرینی سکونتگاه‌های غیررسمی اجراشده، نقشی به بهزیستی نداده‌اند. به گزارش مناقصه‌مزایده از مرکز اطلاع‌رسانی بهزیستی، انوشیروان محسنی‌بندپی […]

رییس سازمان بهزیستی خبر داد

رشد حاشیه‌نشینی، فقر و بیکاری مهم‌ترین تهدید حوزه‌ اجتماعی کشور

رییس سازمان بهزیستی با اشاره به این‌که حاشیه‌نشینی، فقر و بیکاری مهم‌ترین تهدید حوزه‌ اجتماعی است، گفت: در برنامه‌ای که از سوی ستاد بازآفرینی سکونتگاه‌های غیررسمی اجراشده، نقشی به بهزیستی نداده‌اند.

به گزارش مناقصه‌مزایده از مرکز اطلاع‌رسانی بهزیستی، انوشیروان محسنی‌بندپی در مراسم افتتاح همایش علمی ‌کاربردی مدیران ستادی و معاونین پشتیبانی و منابع انسانی در مشهد با اشاره به برنامه‌ای که از سوی ستاد بازآفرینی سکونتگاه‌های غیررسمی به اجرا درآمده، گفت: در این برنامه نقشی به بهزیستی نداده‌اند در حالی که در سیاست‌های کلی حوزه اجتماعی نظام، سازمان بهزیستی، جدای از وزارت رفاه، مطرح شده است.

وی با اشاره به دو راهبرد و برنامه‌ی سازمان متبوعش در مدتی که مسؤولیت آن را بر عهده گرفته گفت: اولین موضوع، بررسی وضعیت کلی سازمان بهزیستی، جایگاه آن در بین سایر دستگاه‌ها، نقش آن در عملکرد اجتماعی و شناساندن جامع سازمان بهزیستی به مردم و مسؤولان بوده که بخشی از آن انجام شده و بقیه نیز در دست اجرا است.

معاون وزیر تصریح کرد: در قسمت آسیب‌شناسی عملکرد سازمان به این رسیدیم که ارزیابی مستمر عملکرد می‌تواند ما را از آسیب‌ ناکارآمدی حفاظت کرده و پیش از آن‌که دستگاه‌های ناظر و مردم در مورد ما قضاوتی داشته باشند خودمان در مورد عملکرد خودمان داوری و بررسی کنیم.

وی با بیان این‌که پایین بودن بهره‌وری در تمام دستگاه‌ها دیده می‌شود، افزود: یکی از مهم‌ترین مشکلات، عدم تناسب دریافت‌ها و کارهای پرسنل سازمان بهزیستی بوده که در این راستا اقداماتی انجام شده و در حال حاضر، به بهبودهایی دست یافته‌ایم.

محسنی‌بندپی، ارتقای بهره‌وری را یکی از اهداف راهبردی بهزیستی عنوان کرد و گفت: در این راستا فعالیت‌هایی همچون ایجاد تعهد بیش‌تر در کارکنان، توجه به نیازهای آنان، توجه به تغییرات محیطی، تقویت اخلاق‌مداری، فراهم‌کردن شرایط و ابزار خدمت‌رسانی بهتر، توجه به حفظ سلامت جسمی و بهداشت روانی کارکنان و افزایش انگیزه‌های شغلی در دستور کار بهزیستی قرار گرفته و برنامه‌های اجرایی برای این مشکلات مدت‌هاست که آغاز شده است.

وی با تأکید بر مطرح کردن افزایش حقوق و میزان دریافتی کارکنان بهزیستی نسبت به سایر سازمان‌ها در حضور ریاست جمهوری افزود: انتظار داریم، همکاران ما، حداکثر تلاش خود را برای ارتقای بهره‌وری در سازمان داشته باشند و خدمت به جامعه‌ی هدف سازمان را به بهترین شکل ممکن انجام دهند.

محسنی‌بندپی، از تغییر وضعیت کارکنان قراردادی از نظر دریافتی‌هایشان خبر داد و افزود: با کمک سازمان برنامه و دفتر ریاست جمهوری به هر یک از ۲۲ هزار نفر کارکنان سازمان در سراسر کشور یک پاداش ۳۰۰ هزار تومانی داده شده که اگر چه مبلغ زیادی نیست اما به هر حال کمکی خواهد بود و همچنین ملاک عدالت در نظر گرفته شده که به همه‌ی کارکنان برسد.

در ادامه، «فرزاد حیدری» معاون توسعه‌ی مدیریت و منابع انسانی سازمان بهزیستی کشور در این همایش با تأکید بر شناخت نقاط ضعف و قوت عملکردی در بهزیستی گفت: این معاونت‌‌ها باید با تلفیق مسایل مالی و سرمایه‌ انسانی، هدف افزایش بهره‌وری و تحقق اهداف سازمانی را اجرایی کنند که وظیفه‌ بسیار سنگینی است.

 

معاون توسعه‌ مدیریت و منابع انسانی سازمان بهزیستی کشور در پایان یادآور شد: نتایج کارگروه‌هایی را که در مناطق ۶ گانه کشور حاصل شده در این همایش به بحث می‌گذاریم و در ۱۵ محور در ساختار ۶ کارگروه تخصصی، مشکلات را بررسی و ارزیابی می‌کنیم و نتایج نهایی را به سراسر کشور ابلاغ خواهیم کرد.