آنتیبیوتیکی قدرتمند از دل طبیعت درکنار ویتامینهای A و K، ریحان حاوی مقادیر قابل توجه از آهن، کلسیم، منگنز، منیزیم، ویتامین C، پتاسیم و همچنین فلانوییدهای محافظ DNA است. با توجه به مواد تشکیلدهنده مفید برای سلامت، ریحان یکی از آنتیبیوتیکهای طبیعی قوی شناخته میشود. دیرزمانی است که ریحان در پزشکی طبیعی کاربرد دارد و […]
آنتیبیوتیکی قدرتمند از دل طبیعت
درکنار ویتامینهای A و K، ریحان حاوی مقادیر قابل توجه از آهن، کلسیم، منگنز، منیزیم، ویتامین C، پتاسیم و همچنین فلانوییدهای محافظ DNA است. با توجه به مواد تشکیلدهنده مفید برای سلامت، ریحان یکی از آنتیبیوتیکهای طبیعی قوی شناخته میشود.
دیرزمانی است که ریحان در پزشکی طبیعی کاربرد دارد و دلایل خوبی نیز برای این کار وجود دارند. این گیاه سرشار از مواد مغذی گیاهی تقویتکننده سلامت است و به عنوان یکی از قدرتمندترین آنتیبیوتیکهای طبیعی شناخته میشود. در بسیاری از فرهنگها در سراسر جهان ریحان همچنان به عنوان گیاهی مقدس در نظر گرفته میشود.
به گزارش عصر ایران به نقل از «هلثی وِی آو لایف»، بیش از ۶۰ نوع ریحان در جهان وجود دارند که در ۳ گروه شیرین، بنفش، و بوتهای دستهبندی شدهاند. ریحان در آب و هوای گرم و استوایی رشد میکند. البته ریحان به راحتی در محیط مسقف نیز قابل پرورش است.
دلایل دیگری نیز وجود دارند که ریحان به عنوان یکی از سالمترین گیاهان دارویی در جهان شناخته میشود. جدا از مزه منحصر به فرد و تندی که به غذا میبخشد، ریحان منبع خوبی برای مواد مغذی مانند ویتامین K است که برای لخته شدن خون ضروری است.
تنها دو قاشق غذاخوری ریحان میتواند ۲۹ درصد از ویتامین K توصیه شده برای مصرف روزانه را تأمین کند. همچنین، ریحان سرشار از ویتامین A است که حاوی بتاکاروتنها – آنتیاکسیدانهایی قدرتمند که از ساختار و پوشش سلولی، رگهای خونی، و آثار مخرب رادیکالهای آزاد محافظت میکنند – است. به بیان دیگر، مصرف ریحان میتواند مانع از اکسیداسیون کلسترول در خون شود و در نتیجه، از تصلب شرایین، نارسایی قلبی و سکته مغزی پیشگیری میکند.
درکنار ویتامینهای A و K، ریحان حاوی مقادیر قابل توجه از آهن، کلسیم، منگنز، منیزیم، ویتامین C، پتاسیم و همچنین فلانوییدهای محافظ DNA است. با توجه به مواد تشکیلدهنده مفید برای سلامت، ریحان یکی از آنتی بیوتیکهای طبیعی قوی شناخته میشود.
فواید ریحان
منبعی فوقالعاده از آنتیاکسیدانها – چندین مطالعه تأیید کردهاند که ریحان محافظی مؤثر در برابر مواد شیمیایی سمی و مواد سرطانزا است.
یک آنتیبیوتیک طبیعی – نتیجه یک مطالعه نشان داده است که ریحان به واسطه محتوای ضد میکروبی خود یک آنتیبیوتیک طبیعی قدرتمند است. شما با ترکیب ریحان و سیر احتمالاً قدرتمندترین آنتی بیوتیک طبیعی را در اختیار خواهید داشت.
پاکسازی رگهای خونی – ریحان برای سلامت شریانی بسیار مفید است زیرا شریانها را از کلسترول بد (LDL) پاکسازی میکند.
فواید دیگر – ریحان برای درمان و پیشگیری از مشکلات سلامت دیگر مانند سردرد، اسهال، یبوست، سرفه، دفع انگل و کمک به کلیهها نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.