ورود کمیسیون قضایی مجلس به بررسی وضعیت ۷ هزار مالباخته پروژه پردیسبان

ورود کمیسیون قضایی مجلس به بررسی وضعیت ۷ هزار مالباخته پروژه پردیسبان نایب رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس از ورود کمیسیون متبوعش به بررسی وضعیت ۷ هزار مالباخته پروژه پردیسبان خبر داد. یحیی‌کمالی‌پور در گفت‌وگو با خانه ملت، با انتقاد از عملکرد برخی دستگاه‌های نظارتی، گفت: پرونده تخلفاتی همچون پردیسبان نتیجه غفلت دستگاه‌های نظارتی […]

ورود کمیسیون قضایی مجلس به بررسی وضعیت ۷ هزار مالباخته پروژه پردیسبان

نایب رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس از ورود کمیسیون متبوعش به بررسی وضعیت ۷ هزار مالباخته پروژه پردیسبان خبر داد.

یحیی‌کمالی‌پور در گفت‌وگو با خانه ملت، با انتقاد از عملکرد برخی دستگاه‌های نظارتی، گفت: پرونده تخلفاتی همچون پردیسبان نتیجه غفلت دستگاه‌های نظارتی است.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی، با اشاره تجمع گسترده مالباختگان شرکت غیرمجاز «پردیسبان» مقابل مجلس، افزود: ضعف نظارت دستگاه‌های مسؤول به ضرر مالی بیش از ۷ هزار نفر از مردم در پروژه «پردیسبان» منجر شده است.

وی با تأکید بر این‌که مجلس نسبت به مفاسد اقتصادی حساس است، تصریح کرد: بررسی وضعیت مالباختگان «پردیسبان» در کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در اولویت قرار دارد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: دعوت از وزیر دادگستری در خصوص استماع گزارش اقدامات انجام شده برای تعیین تکلیف مالباختگان «پردیسبان» در هفته جاری در کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انجام خواهد شد.

وی با بیان این‌که بسیاری از مردم در نتیجه تبلیغ گسترده پروژه پردیسبان از رسانه ملی سرمایه‌گذاری در این پروژه داشته‌اند، تأکید کرد: فروش آزادانه ماکت خانه به مردم و تبلیغ آن از رسانه ملی تأسف بار است.

نایب رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: تعلل در رسیدگی به پرونده‌هایی چون «پردیسبان» بی‌اعتمادی مردم به دستگاه‌های مسؤول را منجر خواهد شد.

به گزارش خانه ملت، پروژه «پردیسبان» ۶۶طبقه با ارتفاع ۲۳۰ متر، ۵۰۰۰ واحد تجاری، سالن همایش ۵۰۰۰ نفره، ۶ تالار عروسی، پارک برف و یخ، پارک آبی، پارک دلفین، باغ پرندگان، باغ گل، باغ موزه مینیاتور، دریاچه مصنوعی، سالن‌های ورزشی تفریحی و سرگرمی‌های کودکان و نوجوانان، رستوران گردان و ۶۰ رستوران و محل پذیرایی.» تمامی این اطلاعات در سایت رسمی شرکت در مورد مجموعه‌ای درج شده که هیچ مقام رسمی به غیر از اداره فرهنگ و ارشاد و اداره مسکن و شهرسازی قزوین، اطلاعی از سرنوشت آن ندارد.

سایت رسمی شرکت توصیه می‌کند سرمایه‌گذاران خرد دارایی‌هایشان را برای کسب سود به حساب مالکان پروژه‌ای واریز کنند که هنوز حتی کلنگ فاز اولیه احداث آن هم به زمین سفت و سیمانی جنب کارخانه سیمان آبیک نخورده است.

برآوردهای شرکت نشان می‌دهد؛ سالیانه حداقل ۱۰۰ هزار نفر در منطقه آبیک تردد می‌کنند. به همین جهت مالکان پروژه براین باورند که ۱۲ هزار نفر را برای خدمت‌رسانی به این گروه به استخدام در می‌آورند ولی حداقل مشاهدات میدانی از محل اجرای پروژه تأیید می‌کند، خبری از ساخت و سازهای عظیم نیست.

درصورتی که پروژه ساختمانی به نتیجه برسد باید ۱۵ هزار نفر هم در ۳ شیفت ۲۴ ساعته برای واحدهای تجاری مجموعه کار کنند. بزرگ‌‌ترین هایپرمارکت کشور هم قرار است در همین منطقه احداث شود؛ با همه این اطلاعات هیچ خبری از مسؤول واقعی نیست.

 

از اواخر مهر ۹۲ صداوسیما اقدام به پخش تبلیغات گسترده تلویزیونی پروژه برج ۶۶ طبقه در شمال آزادراه آبیک «پردیسبان» کرد و همین مسأله منجر شد که اعتماد افراد بسیاری برای خریداری سهام این پروژه شد.