یک مطالعه نشان میدهد زنانی که در دوران بارداری تغییرات ناگهانی دمای هوا اعم از گرما و یا سرما را تجربه میکنند، نوزادانی سبک وزنتر و کوتاه قدتر به دنیا میآورند. به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی تلگراف، محققان بانک جهانی در آمریکا و مؤسسه مطالعات کار در آلمان وضعیت تولد بیش از ۱٫۵ […]
یک مطالعه نشان میدهد زنانی که در دوران بارداری تغییرات ناگهانی دمای هوا اعم از گرما و یا سرما را تجربه میکنند، نوزادانی سبک وزنتر و کوتاه قدتر به دنیا میآورند.
به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی تلگراف، محققان بانک جهانی در آمریکا و مؤسسه مطالعات کار در آلمان وضعیت تولد بیش از ۱٫۵ میلیون نوزاد را در جوامع روستایی محروم در کشور کلمبیا بین سالهای ۱۹۹۹ و ۲۰۰۸ بررسی کردند و دریافتند، زنان بارداری که با گرم شدن ناگهانی هوا مواجه شده بودند، نوزادانی با حدود ۳ گرم وزن کمتر به دنیا آوردند و احتمال زایمان پیش از موقع نیز در آنها اندکی بیشتر از سایرین بود. موج سرما نیز به حدود ۰٫۰۰۱۸ سانتی متر کوتاهی قد نوزادان منجر شد و به گفته محققان، این امر احتمالا فرایند رشد قد این نوزادان در دوران کودکی را هم تحت تأثیر قرار میدهد.
در این مطالعه مشخص شد که تغییرات شدید دمای هوا همچنین نمره آگپار را پایین میآورد. نمره آگپار برای نظارت بر سلامتی نوزادان و آزمایش رنگ پوست، ضربان قلب، رفلکس، عضلات و تنفس نوزاد به مدت ۵ دقیقه بعد از تولد، بهکار میرود.
میبل آندلون از «مؤسسه بررسی زایمان» گفت: شوکهای دمایی که پیش از این مدنظر قرار نمیگرفت، تأثیر نامطلوبی روی وضعیت سلامت نوزادان میگذارد.
آندلون افزود: نتایج تحقیق ما نشان میدهد کودکان در صورت قرار گرفتن در سرمای ناگهانی هوا در شکم مادر و در ماههای اول زندگی، قد کوتاهتری خواهند داشت. همچنین، قرار گرفتن جنین در معرض گرمای ناگهانی در طول ۳ ماهه سوم بارداری، وزن نوزاد را کاهش مییابد. یافتههای ما مبنی بر آسیبپذیری نوزادان در برابر شرایط محیطزیستی، نتیجه مهمی برای سیاستگذاران است. این اولین باری است که ارتباط میان تغییرات شدید دمای هوا با وضعیت نوزاد مورد بررسی قرار گرفته است. این مطالعه جدید در مجله World Development چاپ شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.