گروه انرژی – معاون وزیر نیرو، گفت: جشنواره و فن بازار صنعت برق کشور بهعنوان یک حلقه کنترلی برای ارتقای تکنولوژی صنعت برق بوده و این رویداد نوعی گفتگویی بیواسطه در عرضه و تقاضای فناورانه است و ایدههای فناورانه تجاریسازی میشوند. به گزارش مناقصهمزایده، همایون حائری؛ در نشست خبری «نخستین جشنواره و فن بازار تخصصی […]
گروه انرژی – معاون وزیر نیرو، گفت: جشنواره و فن بازار صنعت برق کشور بهعنوان یک حلقه کنترلی برای ارتقای تکنولوژی صنعت برق بوده و این رویداد نوعی گفتگویی بیواسطه در عرضه و تقاضای فناورانه است و ایدههای فناورانه تجاریسازی میشوند. به گزارش مناقصهمزایده، همایون حائری؛ در نشست خبری «نخستین جشنواره و فن بازار تخصصی صنعت برق و بیست و سومین نمایشگاه صنعت برق» با اشاره به برپایی بیست و سومین نمایشگاه صنعت برق کشور از ۲۳ تا ۲۶ آبان، گفت: برای نخستینبار در کنار این نمایشگاه شاهد یک ایده نوآورانه و ابتکار عمل جدید هستیم که با برگزاری جشنواره و فن بازار تخصصی صنعت برق کشور تجلی یافته است. معاون برق و انرژی وزیر نیرو، با اشاره به ارتقای سطح کمی و کیفی نمایشگاه صنعت برق کشور در سالجاری نسبت به دورههای گذشته، افزود: در بیست و سومین نمایشگاه صنعت برق ۴۷۴ شرکت داخلی و ۱۱۰ شرکت خارجی شرکت کردهاند، این در حالی است که این آمار به ترتیب در سال گذشته ۳۵۰ و ۲۲ شرکت را شامل میشد. وی اضافه کرد: در همین راستا نخستین جشنواره و فن بازار تخصصی صنعت برق با تقویت ارتباط صنعت برق با مراکز علمی و دانشگاهی و نیز شرکتهای دانشبنیان افتتاح و برگزار میشود. معاون برق و انرژی وزیر نیرو، برگزاری جشنواره و فن بازار صنعت برق کشور را بهعنوان یک حلقه کنترلی برای ارتقای تکنولوژی صنعت برق برشمرد و خاطرنشان کرد: این رویداد نوعی گفتگوی بیواسطه در عرضه و تقاضای فناورانه است و ایدههای فناورانه تجاریسازی میشوند. حائری؛ یادآور شد: محصولات شرکتهای دانشبنیان و مراکز علمی در راستای پاسخ به نیازهای صنعت برق کشور به واسطه پیشبرد اقدامات ابتکاری در این جشنواره ارائه میشود؛ در این بین ۶۹۵ محصول از ۳۲۶ شرکت دانشبنیان و مراکز علمی و دانشگاهی به دبیرخانه این جشنواره و فن بازار واصل شد که از این میان ۴۱۰ محصول نوآورانه از ۲۵۹ شرکت دانشبنیان عرضه میشود. حائری؛ بهرهمندی از هوشمصنوعی در محصولات نوآورانه را امری اجتنابناپذیر دانست و افزود: امروز در آغاز یک گام بزرگ در مسیر رشد صنعت برق با بهرهمندی از توان و ظرفیت شرکتهای فناور و دانشبنیان هستیم و چنانچه در این مسیر، موفق حرکت کنیم، بیتردید در صنعت برق حرف اول را در دنیا خواهیم زد. معاون برق و انرژی وزیر نیرو، در این باره تصریح کرد: لازم است برای کالای پیشرفته تأمین زنجیره ایجاد کنیم و در نهایت با بهرهمندی از هوشمصنوعی امکان صادرات تکنولوژی پیشرفته در صنعت برق فراهم شود. معاون وزیر نیرو، با اشاره به اعمال حمایتهای مالی به منظور تجاریسازی این محصولات، اضافه کرد: این نکته مهم است که به هر میزان که هزینه شود، ۱۰۰ برابر آن بهرهوری ایجاد خواهد شد.
رونمایی از ۴۱۰ محصول فناورانه در جشنواره و فن بازار صنعت برق
همچنین مصطفی مافی؛ مدیر کمیته علمی جشنواره و فن بازار تخصصی صنعت برق، در این نشست با بیان اینکه در جریان این جشنواره از ۴۱۰ محصول فناورانه رونمایی میشود، افزود: ارزیابی محصولات ارائه شده به این جشنواره توسط ۱۲ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاهها انجام شده است. مافی؛ با بیان اینکه رفع چالشهای صنعت برق ایران با استفاده از ظرفیت نخبگان از اهداف این جشنواره است، گفت: پارک علم و فناوری نیرو بعد از برگزاری جشنواره و فن بازار شکل خواهد گرفت. وی با اشاره به تصویب قانون حمایت از شرکتها و مؤسسات دانشبنیان در مجلس شورای اسلامی از سال ۸۹ گفت: در حالحاضر دو هزار شرکت دانشبنیان در حوزه آب و برق فعال هستند و ۵۰ پارک وجود دارد که سه هزار واحد فناور در این پارکها فعالت میکنند. بر این اساس ۲۰ هزار نخبه و فن آور در سراسر کشور در حوزههای مختلف صنعت آب و برق فعالیت میکنند. رئیس مرکز توسعه فناوری صنعت برق پژوهشگاه نیرو و مدیر کمیته علمی جشنواره و فن بازار تخصصی صنعت برق ایران به شاخصهای فرآیند انتخاب محصولات معرفی شده اشاره کرد و افزود: دانشبنیان بودن، میزان فروش، دریافت استانداردها و تأییدیهها از مراجع ذیربط، وضعیت تولید و آمادگی سطح فناوری محصول از جمله این شاخصها بوده است که بر این اساس ۴۱۰ محصول فناورانه انتخاب شده است. مافی؛ از انجام ارزیابی محصولات فناورانه توسط ۱۲ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاهها در طول جشنواره خبر داد و افزود: ۲۵۹ نیاز فراخوان داده شده که بیش از هزار میلیارد تومان بازار برای محصولات فناورانه در سایت جشنواره و فن بازار در نظر گرفته شده است. بازارسازی برای محصولات دانشبنیان و واحدهای فناور مورد توجه قرار گرفته شده است. وی یادآور شد: شرکتهای دانشبنیان میتوانند به سایت نخستین جشنواره و فن بازار تخصصی صنعت برق ایران به نشانی http://event.moe.gov.ir مراجعه کرده و بعد از تکمیل فرم، برای شرکت مربوطه ارسال کنند و با برگزاری جشنواره و امضای قرارداد، از طریق صندوق پژوهش و فناوری صنعت برق مورد حمایت قرار بگیرند. نخستین جشنواره و فنبازار تخصصی صنعت برق کشور، همزمان با بیست و سومین نمایشگاه تخصصی صنعت برق از ۲۳ تا ۲۶ آبان در محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار خواهد شد.
دیدگاه بسته شده است.