وزیر بهداشت، بر لزوم تدوین نقشه تغذیه کشور تأکید کرد و گفت: لازم است در این نقشه، مناطق آبی، قرمز، نارنجی و زرد کشور از نظر وضعیت تغذیه مشخص باشد تا بتوان آمایش سرزمینی لازم در موضوع تغذیه را صورت داده و سیاستگذاری کرد. به گزارش مناقصهمزایده و بنابر اعلام وزارت بهداشت، نخستین جلسه شورایعالی […]
وزیر بهداشت، بر لزوم تدوین نقشه تغذیه کشور تأکید کرد و گفت: لازم است در این نقشه، مناطق آبی، قرمز، نارنجی و زرد کشور از نظر وضعیت تغذیه مشخص باشد تا بتوان آمایش سرزمینی لازم در موضوع تغذیه را صورت داده و سیاستگذاری کرد. به گزارش مناقصهمزایده و بنابر اعلام وزارت بهداشت، نخستین جلسه شورایعالی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور پس از ۲۰ سال به ریاست بهرام عیناللهی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در وزارت بهداشت، برگزار شد. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در این جلسه و در جمع اعضای شورایعالی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایعغذایی ضمن تأکید بر تدوین نقشه تغذیه کشور، گفت: توجه ویژه به تغذیه در مناطق محروم از وظایف ماست و برای توجه به تغذیه مردم در مناطق محروم باید برنامه عملیاتی تدوین و اجرایی شود. بهرام عیناللهی؛ در بیستمین جلسه شورایعالی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، گفت: لازم است در این نقشه، مناطق آبی، قرمز، نارنجی و زرد کشور از نظر وضعیت تغذیه مشخص باشد تا بتوان آمایش سرزمینی لازم در موضوع تغذیه را صورت داده و سیاستگذاری کرد. وزیر بهداشت، همچنین با تأکید بر ضرورت ایجاد ارتباط وسیع این انستیتو با بخشهای دانشگاهی و صنعتی کشور، افزود: توجه ویژه به تغذیه در مناطق محروم از وظایف ماست که برای آن باید برنامه عملیاتی تدوین و اجرایی شود. وی با اشاره به اینکه بیماری از طریق غذا و هوا ایجاد میشود و باید برای کنترل آن برنامهریزی کرد، افزود: برنامههای هر استان برای تغذیه باید خاص آن استان باشد؛ زیرا مشکلات استانها نیز بومی و وابسته به شرایط هر استان است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.