گره‌گشایی روابط بین‌المللی بانکی با توسعه بانکداری الکترونیک

مدیر گروه بانکداری اسلامی پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی با بیان این‌که در زمینه برقراری ارتباط با بانک‌های خارجی مشکلات و ضعف‌هایی در نظام بانکی وجود دارد که فن آوری اطلاعات این مشکلات را کاهش داده است. به گزارش مناقصه‌مزایده از پژوهشکده پولی و بانکی، کامران ندری، افزود: هر چند در بسیاری از حوزه‌ها […]

مدیر گروه بانکداری اسلامی پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی با بیان این‌که در زمینه برقراری ارتباط با بانک‌های خارجی مشکلات و ضعف‌هایی در نظام بانکی وجود دارد که فن آوری اطلاعات این مشکلات را کاهش داده است.

به گزارش مناقصه‌مزایده از پژوهشکده پولی و بانکی، کامران ندری، افزود: هر چند در بسیاری از حوزه‌ها از فناوری اطلاعات و ارتباطات استفاده شده، اما هم اکنون در مرحله‌ای هستیم که نیاز به این فن آوری در بانکداری الکترونیک به خوبی احساس می‌شود.

وی درباره ضعف قانون و قوانین لازم در حوزه بانکداری الکترونیک، افزود: با وجودی که محورهای ششمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت به نحو مناسبی طرح شده، اما به دلیل ضعف فنی نظام بانکی، در بسیاری از این محور‌‌ها حرف زیادی برای گفتن نداریم.

وی با بیان این‌که، در حوزه پرداخت برخی قوانین تعریف شده تا اگر مشکلی ایجاد شد، بتوانیم مرجعی برای مراجعه به آن داشته باشیم، اظهار کرد: به عنوان نمونه برای خدمت بانکی مثل چک، قانون وجود دارد تا در صورت بروز مشکل به آن مراجعه شود، اما در حوزه بانکداری الکترونیک با ضعف این قوانین مواجه هستیم. البته برخی قوانین از سوی بانک‌ها در این باره تعیین شده که در اکثر موارد یک طرفه است و در صورت بروز مشکل، منافع مشتری با مشکل مواجه خواهد شد.

 

یادآور می‌شود، ششمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت، ۱۳ و ۱۴ دی ماه ۹۵ توسط پژوهشکده پولی و بانکی در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد تهران برگزار می‌شود.