استارلینک آماده عرضه اولیه عمومی می‌شود؟

منابع آگاه می‌گویند: فناوری اینترنت ماهواره‌ای استارلینک که توسط شرکت اسپیس‌ایکس ایلان‌ماسک عرضه شده است، در نیمه دوم سال ۲۰۲۴، آماده عرضه اولیه عمومی می‌شود. به گزارش ایسنا، بلومبرگ به نقل از یک منبع آگاه، نوشت: دارایی‌های استارلینک در تدارک برای عرضه اولیه عمومی، به زیرمجموعه تحت مالکیت کامل انتقال یافته‌اند که این مجموعه را […]

منابع آگاه می‌گویند: فناوری اینترنت ماهواره‌ای استارلینک که توسط شرکت اسپیس‌ایکس ایلان‌ماسک عرضه شده است، در نیمه دوم سال ۲۰۲۴، آماده عرضه اولیه عمومی می‌شود. به گزارش ایسنا، بلومبرگ به نقل از یک منبع آگاه، نوشت: دارایی‌های استارلینک در تدارک برای عرضه اولیه عمومی، به زیرمجموعه تحت مالکیت کامل انتقال یافته‌اند که این مجموعه را در آستانه عرضه اولیه عمومی، آماده جداسازی می‌کند. خبر عرضه اولیه عمومی استارلینک پس از آن منتشر شد که ایلان‌ماسک، اوایل نوامبر در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد نقدینگی استارلینک اکنون به وضعیت سر به سر رسیده است. کار عالی توسط یک تیم فوق‌العاده. استارلینک اکنون بخش عمده ماهواره‌های فعال است و تا سال آینده، اکثر ماهواره‌ها را به صورت جمعی از زمین، به فضا ارسال خواهد کرد. ماسک؛ سالیان متمادی درباره چشم‌انداز عرضه اولیه عمومی استارلینک صحبت کرده اما زمان آن نامعلوم مانده است. با این حال، این میلیاردر در سال ۲۰۲۱ اعلام کرد زمانی که این شرکت بتواند وضعیت نقدینگی معقولی را پیش‌بینی کند، آماده چنین اقدامی می‌شود. اظهارات مذکور می‌تواند نشانه آن باشد که عرضه اولیه عمومی استارلینک نزدیک خواهد بود. ران بارون؛ سرمایه‌گذار میلیاردر، جمعه گذشته به شبکه سی‌ان‌بی‌سی، گفت: انتظار دارد اسپیس ایکس، عرضه اولیه عمومی استارلینک را در سال ۲۰۲۷ انجام دهد. به گفته منابع آگاه، استارلینک در سال ۲۰۲۴، بیش از ۱۰ میلیارد دلار از کل فروش اسپیس‌ایکس را به خود اختصاص خواهد داد. ماسک؛ گفته است که درآمدزایی کسب‌وکار پرتاب موشک محدودیت دارد اما استارلینک در نهایت می‌تواند به درآمد ۳۰ میلیارد دلار در سال برسد. براساس گزارش اویل‌پرایس، اسپیس‌ایکس اکنون ۱۵۰ میلیارد دلار ارزش دارد.

 

زارع‌پور: مشکلات فنی قطعی اینترنت همه‌جای دنیا اتفاق می‌افتد!

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دلیل قطعی و اختلال اخیر در اینترنت کشور را فنی اعلام کرد و گفت: تعداد بروز اختلالات نسبت به قبل کمتر شده است. عیسی زارع‌پور؛ درخصوص علت قطعی‌‌ها و اختلال‌های اینترنتی اخیر، گفت: مشکلات فنی همه جای دنیا اتفاق می‌افتد و چیز طبیعی است. مهم این است که تعداد آن کم و زمان بازیابی خیلی کم باشد. وی درخصوص تعداد قطعی‌های اینترنت در کشور، افزود: تعداد حوادثی از این دست نسبت به سال‌های قبل به مراتب کمتر شده است. زارع‌پور؛ با اشاره به اینکه از این دست اتفاقات تنها محدود به کشور ما نیست و در سایر کشور‌ها نیز تجربه می‌شود، گفت: همین هفته قبل اینترنت و تلفن نیمی از جمعیت استرالیا به مدت ۱۲ ساعت قطع شد. در روز ۲۸ آبان ماه نیز اینترنت بخشی از ترکیه قطع شد. شنبه ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۲ به دنبال بروز اختلال در شبکه انتقال استان تهران، از ساعت ۹:۴۵ تا ۱۰:۲۵ در ارائه ترافیک داخل و بین‌الملل اپراتورهای کشور اختلالی رخ داد که شرکت ارتباطات زیر ساخت بابت اختلال ایجاد شده، عذرخواهی و اعلام کرد که شبکه به حالت عادی بازگشته است.