افراد بین ۲۰ تا ۴۵ ساله سیگاری، ۸ برابر بیشتر از بقیه همسالان خود در معرض سکته قلبی قرار دارند. به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال نیوزتودی، با وجود چاپ هشدارهای مربوط به سلامتی بر روی بستههای سیگار همچنان بعضی اعداد مهم در رابطه با خطرات مصرف سیگار مورد غفلت واقع میشوند. براساس پژوهشهای […]
افراد بین ۲۰ تا ۴۵ ساله سیگاری، ۸ برابر بیشتر از بقیه همسالان خود در معرض سکته قلبی قرار دارند.
به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال نیوزتودی، با وجود چاپ هشدارهای مربوط به سلامتی بر روی بستههای سیگار همچنان بعضی اعداد مهم در رابطه با خطرات مصرف سیگار مورد غفلت واقع میشوند.
براساس پژوهشهای مرکز مبارزه و کنترل بیماری آمریکا (CDC)، ۱۶ میلیون نفر در آمریکا با بیماریهای ناشی از مصرف سیگار دست به گریبان هستند و در این بین سرطان و سکتههای قلبی و مغزی بیشترین میزان مرگومیر را به خود اختصاص دادهاند و در ردههای بعدی، دیابت، انسداد عروق و تنگی نفس بیشترین آمار را در بین بیماران سیگاری داشتهاند.
در مطالعات انجام شده توسط مرکز «CDC» مشخص شده که بیشترین میزان خطر بروز سکتههای قلبی برای اشخاصی است که در جوانی سیگار کشیدن را آغاز کردهاند و این خطر بیش از ۸ برابر افراد غیرسیگاری است.
نکته جالب توجه اینجاست که با افزایش سن، این خطر کاهش پیدا میکند. برای مثال این خطر در بین افراد ۵۰ تا ۶۵ سال تقریباً ۵ برابر و در افراد بالای ۶۵ سال در حدود ۳ برابر افراد غیرسیگاری است.
نتایج این پژوهش از آنجا قابل تامل است که افراد جوانتر فاکتورهای کمتری نسبت به سالمندان برای بروز سکته دارند و برای مثال میزان کلسترول و فشار خون آنها پایینتر از افراد مسنتر است، اما آمار سکته قلبی در بین مصرف کنندگان سیگار در این سن بالاتر بوده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.