قیمت طلا در بازارهای بینالمللی، روز جمعه با افزایش نسبی روبهرو شد، ولی در هفتهای که گذشت افت ۰٫۳ درصدی را تجربه کرد. به گزارش «پایگاه خبری بورس کالای ایران»، وزارت کار آمریکا در تازهترین گزارش خود اعلام کرده است که اقتصاد این کشور طی ماه نوامبر بیش از ۱۷۸ هزار فرصت شغلی جدید ایجاد […]
قیمت طلا در بازارهای بینالمللی، روز جمعه با افزایش نسبی روبهرو شد، ولی در هفتهای که گذشت افت ۰٫۳ درصدی را تجربه کرد.
به گزارش «پایگاه خبری بورس کالای ایران»، وزارت کار آمریکا در تازهترین گزارش خود اعلام کرده است که اقتصاد این کشور طی ماه نوامبر بیش از ۱۷۸ هزار فرصت شغلی جدید ایجاد کرده است.
براساس این گزارش بهبود اوضاع بازار اشتغال آمریکا موجب شده تا گمانهزنیها نسبت به افزایش نرخ بهره فدرال رزرو در نشست دسامبر بیشتر شود.
قیمت جهانی طلا واکنش و حساسیت زیادی نسبت به نوسانات ارزش دلار و نرخ بهره آمریکا نشان میدهد. قیمت هر اونس طلا در پایان مبادلات روز جمعه با ۸٫۴۰ دلار افزایش معادل ۰٫۷ درصد رشد به بیش از ۱۱۷۷ دلار رسیده است.
قیمت طلا در ماه نوامبر بدترین عملکرد خود را از ژوئن ۲۰۱۳ میلادی ثبت کرده است. در هفتهای که گذشت قیمت طلا با افت ۰٫۳ درصدی روبهرو شده است.
تحلیلگران مؤسسه سرمایهگذاری آلتاوست بر این باورند که احتمال افزایش قیمت طلا در روزهای آینده به سطح ۱۲۰۰ دلار در هر اونس وجود دارد ولی افزایش ارزش دلار و گمانهزنیهای مربوط به افزایش نرخ بهره فدرال رزرو، فشار زیادی را بر قیمت طلا وارد کرده است.
افزایش نرخ بهره اوراق قرضه ۱۰ ساله آمریکا نیز تأثیر زیادی بر نوسانات قیمت طلا داشته است. شاخص ارزش دلار آمریکا نیز با ۰٫۳ درصد کاهش به ۱۰۰٫۷۷ واحد رسیده است. ارزش دلار در هفته گذشته با افت ۰٫۷ درصدی روبهرو شده است.
برخی تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که سطح مقاومتی قیمت طلا در کوتاه مدت ۱۱۸۰ دلار است و اگر این سطح شکسته شود قیمت این فلز زرد با افزایش بیشتری روبهرو میشود.
به نظر میرسد قیمت طلا در کوتاهمدت تحت تأثیر همهپرسی اصلاح قانون اساسی ایتالیا، انتشار آمارهای مهم اقتصادی منطقه یورو آمریکا و چین و همین طور نوسانات ارزش دلار قرار خواهد داشت.
اگر مردم ایتالیا در همهپرسی امروز با اصلاحات قانون اساسی مخالفت کنند این مسأله میتواند موجب تشدید بیثباتی سیاسی و اقتصادی در منطقه یورو شود. به اعتقاد تحلیلگران اقتصادی، قیمت طلا در روزهای آینده تحت تأثیر تقاضای فیزیکی کشورهای نوظهور و در حال توسعه به خصوص چین و هند قرار خواهد داشت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.