مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران از آغاز بهکار ستاد ملی فرماندهی و پشتیبانی سیلاب همزمان با بروز اولین سیلاب پاییزی در روزهای پایانی هفته جاری خبر داد. به گزارش مناقصهمزایده، «محمد حاجرسولیها» مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با بیان این مطلب که سیلاب اول از روز چهارشنبه گذشته آغاز شد، در خصوص تشکیل […]
مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران از آغاز بهکار ستاد ملی فرماندهی و پشتیبانی سیلاب همزمان با بروز اولین سیلاب پاییزی در روزهای پایانی هفته جاری خبر داد.
به گزارش مناقصهمزایده، «محمد حاجرسولیها» مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با بیان این مطلب که سیلاب اول از روز چهارشنبه گذشته آغاز شد، در خصوص تشکیل ستاد ملی فرماندهی و پشتیبانی مدیریت سیلاب در کشور به پاون گفت: براساس مصوباتی که در حضور وزیر نیرو داشتیم، مقرر شد از سال ۹۵ ستادی به عنوان ستاد ملی فرماندهی و پشتیبانی مدیریت سیلاب در کشور تشکیل شود تا مباحث مرتبط با سیلابهایی که پیشبینی و به وقوع میپیوندد مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
وی با اشاره به ارتباط مستقیم این ستاد با ستاد مدیریت بحران کشور و استانداریها ادامه داد: این ستاد متشکل از دفاتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو، شرکت مدیریت منابع آب، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، مؤسسه تحقیقات آب و شرکت آب و نیروی ایران است و راهبری وضعیت استانها در حین وقوع سیلاب و گزارشگیری پس از سیلاب در ۳ بخش ساماندهی شده و در این ستاد مورد پیگیری قرار میگیرد.
مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با اشاره بروز اولین سیلاب پاییزی در هفته گذشته ادامه داد: اولین سیلابی که در سال ۹۶-۹۵ محتمل بود در کشور اتفاق بیفتد، توسط این ستاد برای ۸ استان پیشبینی شد که بحرانیترین استانها، استانهای خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و لرستان بودند؛ بر این اساس در روز چهارشنبه گذشته ۱۰ آذرماه اولین نشست این ستاد با حضور تمامی اعضا تشکیل جلسه داد.
وی ادامه داد: در این جلسه پیشبینی آوردها در سد و رودخانههای مختلف مورد رصد قرار گرفت و مدیریت مخازن نیز انجام شد و جاهایی که لازم بود سطح مخازن کاهش پیدا کند تا بتوان سیلابها را کنترل کرد نیز مد نظر قرار گرفت.
حاج رسولیها در ادامه اضافه کرد: در طی ۷۲ ساعت فعالیت، این ستاد توانست مدیریت سیلاب را در اولین وقوع سیلاب در سال ۹۶-۹۵ با موفقیت مدیریت کند.
وی در خصوص میزان سیلابهای به وقوع پیوسته در استانها گفت: پیشبینیهای ما در خصوص ۷۰ درصد سیلابها محقق شد که عمده این سیلابها در استانهای لرستان، کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان به وقوع پیوست و بخشی نیز در استان چهار محال و بختیاری پیشبینی میشد که در سطح دو بودند و شامل استانهای ایلام، کرمانشاه، آذربایجان غربی و کردستان میشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.