۴ میلیون و ۷۰۰ هزار آمریکایی با امضای دادخواستی خواستار تغییر در نتایج انتخابات ریاست جمهوری این کشور و ورود «هیلاری کلینتون» به کاخ سفید به عنوان رییسجمهور شدند. به گزارش مهر به نقل از راشاتودی، حدود ۴.۷ میلیون آمریکایی با امضای طوماری (دادخواستی) اینترنتی از اعضای مجمع برگزینندگان (الکترال کالج) خواستهاند رای […]
۴ میلیون و ۷۰۰ هزار آمریکایی با امضای دادخواستی خواستار تغییر در نتایج انتخابات ریاست جمهوری این کشور و ورود «هیلاری کلینتون» به کاخ سفید به عنوان رییسجمهور شدند.
به گزارش مهر به نقل از راشاتودی، حدود ۴.۷ میلیون آمریکایی با امضای طوماری (دادخواستی) اینترنتی از اعضای مجمع برگزینندگان (الکترال کالج) خواستهاند رای خود را از دونالد ترامپ، رییسجمهور منتخب آمریکا، پس بگیرند و از هیلاری کلینتون حمایت کنند.
این طومار، ماه گذشته میلادی از سوی «دانیل برزنوف» مددکار اجتماعی، راهاندازی شده و هدفش جمعآوری دستکم ۶ میلیون امضا است.
برزنوف در این طومار استدلال کرده است با توجه به اینکه هیلاری کلینتون آرای مردمی بیشتری به دست آورده است، اعضای مجمع برگزینندگان باید به این خواست مردم احترام بگذارند.
در این طومار آمده است اعضای مجمع برگزینندگان از نظر قانونی میتوانند رأی خود را تغییر دهند؛ آنان باید در ۱۹ دسامبر (۲۹ آذر) که بهطور رسمی به رییسجمهور رای میدهند، طبق خواست مردم به هیلاری کلینتون رأی دهند.
در این طومار، ترامپ فردی «نامناسب» برای ریاستجمهوری آمریکا دانسته شده و آمده است وی بسیاری از آمریکاییها را قربانی میکند.
براساس این طومار، رییسجمهور منتخب آمریکا «قلدر» و «دروغگو» با سابقه تجاوز جنسی است که بیتجربگی وی برای این کشور خطرناک است.
در این طومار، سیستم انتخاباتی آمریکا غیردموکراتیک خوانده شده و از اعضای مجمع برگزینندگان خواسته شده انتخابی دموکراتیک داشته باشند.
براساس قانون انتخاباتی آمریکا، اعضای مجمع برگزینندگان اجباری در پذیرش رأی مردمی ندارند و میتوانند بدون در نظر گرفتن نتایج آرای عمومی، انتخاب خود را داشته باشند.
در انتخابات ریاست جمهوری ۸ نوامبر (۱۸ آبان) درحالیکه بیشتر مردم آمریکا به کلینتون رای دادند اما ترامپ با کسب اکثریت آراء مجمع برگزینندگان، رییسجمهور منتخب این کشور لقب گرفت.
ترامپ از مجموع ۵۳۸ رأی مجمع برگزینندگان، ۲۹۰ رای و کلینتون ۲۲۸ رای به دست آورد.
ترامپ پیشتر از سیستم مجمع برگزینندگان انتقاد کرده و گفته بود وی به این سیستم «احترام» میگذارد، اما روش آرای مردمی را ترجیح میدهد. بااینحال، وی پس از پیروزی، سیستم انتخابات آمریکا را کارآمد توصیف کرد.
پس از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، شهرهای مختلف این کشور صحنه برگزاری اعتراضات مردمی علیه وی و سیستم انتخاباتی آمریکا بوده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.