عضو اتاق بازرگانی یکسانسازی نرخ ارز به نفع کشاورز است تاجالدینی با اشاره به رکود اقتصادی موجود در کشور گفت: در شرایط فعلی اقتصاد سوددهی تجار به حداقل ممکن رسیده و گاهی برخی از صادرکنندگان در حال ضرردهی هستند. لذا این توقع از دولت وجود دارد که حداقل با تکنرخی کردن نرخ ارز و عمل […]
عضو اتاق بازرگانی
یکسانسازی نرخ ارز به نفع کشاورز است
تاجالدینی با اشاره به رکود اقتصادی موجود در کشور گفت: در شرایط فعلی اقتصاد سوددهی تجار به حداقل ممکن رسیده و گاهی برخی از صادرکنندگان در حال ضرردهی هستند. لذا این توقع از دولت وجود دارد که حداقل با تکنرخی کردن نرخ ارز و عمل به وعده ۳٫۵ ساله خود خیال صادرکنندگان را از عدم نوسانات ارزی راحت کنند.
بهنام تاجالدینی، عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ارومیه درباره تأثیر افزایش قیمت حاملهای انرژی در تولید محصولات کشاورزی به تراز گفت: متأسفانه در ماههای اخیر بخشنامهای به تولیدکنندگان محصولات کشاورزی ارایه شد که طی آن هزینه پرداختی برق برای تولید محصولات کشاورزی افزایش خواهد یافت.
وی افزود: البته هنوز این بخشنامه اجرایی نشده و در صورت اجرای آن این افزایش هزینهها از این ماه اعمال خواهد شد.
این عضو اتاق بازرگانی خاطرنشانکرد: از آنجا که آلان فصل پاییز و بعد از آن فصل زمستان است و برداشت اکثر محصولات کشاورزی در این دو فصل به پایان رسیده برق در این دو فصل مصرف چندانی نیز ندارد.
تاجالدینی اظهارکرد: افزایش هزینه برق مصرفی قطعاً در فصل بهار و تابستان نگران کننده بوده و خودش را در قیمت تمام شده محصولات کشاورزی نشان خواهد داد.
وی درباره عدم یکسانسازی نرخ ارز و تأثیر منفی آن بر میزان صادرات محصولات کشاورزی افزود: مسلماً تک نرخی شدن ارز فواید اقتصادی زیادی برای اقتصاد کشور علیالخصوص رشد صادرات ایران خواهد داشت.
این صادرکننده محصولات کشاورزی تصریحکرد: به هر حال در حال حاضر بسیاری از تجار و صادرکنندگان محصولات کشاورزی امکان استفاده از ارز مبادلاتی را نداشته و در رقابت با برخی که به این ارزها دسترسی دارند توانایی رقابت ندارند.
تاجالدینی با اشاره به رکود اقتصادی موجود در کشور گفت: در شرایط فعلی اقتصاد سودهی تجار به حداقل ممکن رسیده و گاهی برخی از صادرکنندگان در حال ضرردهی هستند. لذا این توقع از دولت وجود دارد که حداقل با تکنرخی کردن نرخ ارز و عمل به وعده ۳٫۵ ساله خود خیال صادرکنندگان را از عدم نوسانات ارزی راحت کنند.
وی درباره وضعیت صادرات محصولات کشاورزی به روسیه خاطرنشانکرد: وضعیت صادرات به روسیه نسبت به سال گذشته روند رو به رشدی را داشته و صادرکنندگان ایرانی به دلیل آشنایی بیشتر با بازار روسیه به وضعیت بازار و نیازهای آن آشنایی بیشتری پیدا کردهاند.
تاجالدینی در خاتمه خاطرنشانکرد: در بحث محصولات کشاورزی هنوز که هنوز است ضعف در بستهبندی این محصولات همچنان یکی از مشکلات اساسی صادرکنندگان ایرانی محصولات کشاورزی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.