نکات کلیدی از ال کلاسیکوی راموس-اینیستا

نکات کلیدی از ال کلاسیکوی راموس-اینیستا ال کلاسیکوی با تساوی ۱-۱ به اتمام رسید. بارسا بسیار به پیروزی نزدیک شده بود اما راموس مثل همیشه ناجی رئال در دقایق پایانی شد و آب سردی ریخت روی ۹۸ هزار هوادار بارسایی حاضر در نوکمپ. به گزارش «ورزش سه»، با این تساوی، روند شکست‌ناپذیری رئال مادرید با […]

نکات کلیدی از ال کلاسیکوی راموس-اینیستا

ال کلاسیکوی با تساوی ۱-۱ به اتمام رسید. بارسا بسیار به پیروزی نزدیک شده بود اما راموس مثل همیشه ناجی رئال در دقایق پایانی شد و آب سردی ریخت روی ۹۸ هزار هوادار بارسایی حاضر در نوکمپ.

به گزارش «ورزش سه»، با این تساوی، روند شکست‌ناپذیری رئال مادرید با هدایت زیدان به ۳۳ بازی متوالی رسید و روند نبردن‌های بارسا در لالیگا نیز به ۳ بازی متوالی. حالا فاصله دو تیم همان ۶ امتیاز باقی مانده و آبی اناری‌ها باید منتظر لغزش رئال بمانند تا بلکه بار دیگر بتوانند به صدر برسند.

ال کلاسیکویی که بسیاری آن را کسالت بار خوانده‌اند، نکات کلیدی‌ای نیز داشت. دیداری که دو چهره شاخص داشت یعنی راموس و اینیستا.

توپ‌های هوایی

توپ‌های هوایی و استفاده از ضربات کاشته، در دستور کار هر دو مربی قرار داشت. بارسا از زمان حضور لوئیس انریکه، ۵۸ گل روی همین ضربات زده و رئال مادرید با زیدان نیز ۱۹ بار بدین شیوه به گل رسیده است. توجه داشته باشید که زیدان کم‌تر از یک سال است که روی نیمکت رئال نشسته است. هر دو گل بازی روز گذشته نیز روی ارسال از جناحین به دست امد.

 تأثیرگذاری سوارز و راموس

سوارز روز گذشته چهارمین گل خود به رئال را در دو سال اخیر به ثمر رساند. این اولین گل او با ضربه سر به رئال بود و تعداد گل‌هایش برای بارسا به ۹۶ رسید. راموس نیز دومین گل خود به بارسا در نوکمپ را به ثمر رساند. او سال ۲۰۰۷ نیز با سر به بارسا در نوکمپ گل زده بود و جالب این‌که آن بازی نیز مساوی تمام شد(۳-۳).

 اینیستا و مودریچ

اینستا از دقیقه ۶۰ وارد زمین شد و باید اذعان داشت که پیش از آن، بارسلونا تیمی ناشناخته در میانه زمین بود. با ورود او، کنترل بازی کاملاً در اختیار آبی اناری‌ها قرار گرفت. اینیستا ۲۷ پاس داد که تنها یکی اشتباه بود. مودریچ نیز در میانه زمین رئال همه کاره بود.۶۲ پاس و تنها ۳ پاس غلط.

 پیکه و واران

هر دو مدافع مرکزی رئال و بارسا عملکرد خوبی داشتند. پیکه در طول بازی حتی یک خطا هم مرتکب نشد و ۸ بار اقدام به توپ‌گیری کرد؛ اما واران یک خطای بد روی نیمار مرتکب و همان خطا به گل بارسلونا منجر شد. او ۱۰ بار نیز توپ‌گیری کرد.

سلطه رئال در ۱۰ دقیقه پایانی

فشار ۱۰ دقیقه پایانی در رسیدن رئال به گل تساوی کاملاً تأثیرگذار بود. در این مقطع، رئال ۷۰ درصد مالکیت توپ را در اختیار داشت و بارسلونا تنها در ۹ درصد دقایق به زمین رئال آمد. هرچند در مجموع، مالکیت بارسلونا بیش‌تر از رئال بود.

افت مسی و نیمار

مسی ششمین بار متوالی در گلزنی به رئال ناکام ماند. او تنها وقتی اینیستا به زمین آمد توانست خودی نشان دهد و البته یک بخت مسلم را نیز از دست داد.

نیمار نیز برای هشتمین بازی متوالی در این فصل نتوانست گلزنی کند. او بهترین بخت بارسلونا را به دست آورد و آن را در عین ناباوری به آسمان کوبید. شاید با گل شدن این دو موقعیت مسی و نیمار، کار رئال نیز تمام می‌شد. مسی تنها یک شوت داخل چارچوب داشت و نیمار حتی یک توپ هم به چارچوب دروازه رئال نزد.

رونالدوی بدشانس و بنزمای بی‌دقت

دو مهاجم رئال، وضعیتی متفاوت در ال کلاسیکو داشتند. رونالدو بسیار فعال بود و ۳ شوت داخل چارچوب داشت و بار‌ها خط دفاعی بارسلونا را آزار داد. بنزما در سوی دیگر بی‌آزار و محو در بازی بود و در نیمه دوم تعویض شد. او یک شوت داخل چارچوب هم نداشت.

لوکاس واسکز و سرجی روبرتو

بیش‌ترین میزان دوندگی در زمین از آن این دو بازیکن بود. لوکاس با ۱۱٫۸۹ کیلومتر و سرجی با ۱۱٫۵۷ کیلومتر. هر دو، موتور تیم‌هایشان در کناره زمین بودند.

دوندگی بیش‌تر بارسا و سرعت بیش‌تر رئالی‌ها

در مجموع میزان دوندگی بازیکنان بارسلونا بیش‌تر از بازیکنان رئال بود؛ اما ۱۰ بازیکن رئال با گذر از سرعت ۳۰ کیلومتر بر ساعت، کاری کردند که رئال در زمین تیمی سریع‌تر و قبراق‌تر نشان دهد. تنها ۴ بازیکن بارسا توانستند از مرز سرعت ۳۰ کیلومتر بر ساعت گذر کنند. لوکاس سریع‌‌ترین بازیکن زمین بالاتر از ژوردی آلبا بود.

 آردا توران

تعویضی دقیقه ۷۸ بارسا که به جای آندره گومز وارد زمین شد، بیش‌ترین تأثیر را روی گل رئال داشت.

 

او با خطایی بی‌مورد در کناره زمین روی مارسلو، یک کاشته عالی نصیب رئال کرد و کمی بعد، راموس توانست ارسال مودریچ را به گل تساوی در دقیقه ۹۰ تبدیل کند. آردا در پایان بازی به شدت مورد انتقاد کارشناسان و حتی سرمربی بارسلونا قرار گرفت.