مناقصه انتخاب سرمایه‌گذار دو طرح صنعتی در خور و بیابانک

به زودی برگزار می‌شود مناقصه انتخاب سرمایه‌گذار دو طرح صنعتی در خور و بیابانک به زودی، مناقصه انتخاب سرمایه‌گذار برای احداث دو واحد صنعتی در مجتمع پتاس خور و بیابانک برگزار می‌شود. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط‌عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، علی علوی نایینی؛ مدیر مجتمع پتاس خور […]

به زودی برگزار می‌شود

مناقصه انتخاب سرمایه‌گذار دو طرح صنعتی در خور و بیابانک

به زودی، مناقصه انتخاب سرمایه‌گذار برای احداث دو واحد صنعتی در مجتمع پتاس خور و بیابانک برگزار می‌شود.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط‌عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، علی علوی نایینی؛ مدیر مجتمع پتاس خور و بیابانک با بیان این مطلب تصریح کرد: طرح‌های «تولید کلرید کلسیم به ظرفیت ۳۰ هزار تن» و «اکسید منیزیم به ظرفیت ۲۰ هزار تن در سال»، به عنوان اولویت‌های این مجتمع محسوب می‌شوند.

 وی یادآورشد: این شرکت در راستای اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و سال اقتصاد مقاومتی، با مشارکت بخش خصوصی، در مجموع ۵ طرح توسعه‌ای با هدف ایجاد ارزش افزوده محصولات از جمله احداث کارخانه ۳۰ هزار تنی کلرور کلسیم (قابل مصرف در صنایع حفاری نفت)، ۲۰ هزار تنی اکسید منیزیم (قابل مصرف در صنایع نسوز)، ۲۰ هزار تنی سولفات پتاسیم (قابل مصرف در صنایع کشاورزی) با هدف جلوگیری از خروج ارز (ناشی از واردات این محصول استراتژیک)، در دستور کار قرارداده است.

وی در ادامه افزود: از دیگر طرح‌های توسعه‌ای این مجتمع، احداث کارخانه ۸۲۰ هزار تنی سود کاستیک با مشارکت بخش خصوصی- که عملیات اجرایی آن در آیندهای نزدیک آغاز خواهد شد- و نیز احداث کارخانه ۱۰ هزار تنی تولید انواع نمک‌های خوراکی، دارویی و رژیمی، در منطقه خور و بیابانک است.

علوی نایینی با اشاره به ایجاد طرح گردشگری در منطقه خورو بیابانک، گفت: توجه ویژه دولت تدبیر و امید به صنعت رو به رشد و اشتغال‌زای گردشگری و شرایط خاص و منحصر به فرد اقلیمی و زمین‌شناسی مجتمع پتاس، ما را بر آن داشت تا طرح جامع گردشگری مجتمع پتاس خور و بیابانک را با هدف جذب گردشگر تهیه و تدوین کرده و پس از دریافت موافقت مقامات مسؤول، اقدامات عملی آن را آغاز کنیم.

وی افزود: اکنون در مرحله دریافت مجوز از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان هستیم و اجرایی شدن این طرح با مشارکت بخش خصوصی، رونق صنعت گردشگری به ویژه ژئوتوریسم را در منطقه فراهم خواهد کرد.

مدیر مجتمع پتاس خور و بیابانک یادآور شد: میزان ذخیره معدن، ۴۵۰ میلیون مترمکعب شورابه قابل استخراج است که با توجه به ظرفیت تولید ۵۰ هزار تنی کارخانه فرآوری پتاس، عمر معدن حدود ۳۰ سال تخمین زده شده است.

 

علوی نایینی بیان‌داشت: پس از گذشت یک سال از روند فروش محصول به صورت برگزاری مزایده عمومی، در هفته گذشته نیز اولین محموله پتاس به میزان ۵۰۰ تن در بورس کالا به فروش رسید.