کشف روش جدید شیرین کردن شکلات با شکر کمتر شرکت نستله به تازگی موفق به شناسایی راهی برای کاهش ۴۰ درصدی میزان شکر در شکلاتها شده است. به گزارش ایسنا به نقل از سایتک، شرکتهای غذایی برای تولید شیرینیهای سالمتر از سوی دولت، سازمانهای بهداشتی و خریداران تحت فشار هستند. نستله توانسته فرایندی را طراحی […]
کشف روش جدید شیرین کردن شکلات با شکر کمتر
شرکت نستله به تازگی موفق به شناسایی راهی برای کاهش ۴۰ درصدی میزان شکر در شکلاتها شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از سایتک، شرکتهای غذایی برای تولید شیرینیهای سالمتر از سوی دولت، سازمانهای بهداشتی و خریداران تحت فشار هستند.
نستله توانسته فرایندی را طراحی کند که ساختار شکر مورد استفاده در دستور تهیه مواد غذایی را تغییر میدهد تا مقادیر کم آن از شیرینی بیشتری برخوردار باشد. با این روش، ساخت آن بیشتر با استانداردهای کنونی جامعه منطبق خواهد شد.
این شرکت اطلاعات زیادی در مورد فرمول مورد استفاده در این روش ارایه نکرده، اما گفته که در سال ۲۰۱۸ تولید این نوع شیرینیجات را آغاز خواهد کرد.
نستله تنها شرکتی نیست که به دنبال تغییر دستورهای تهیه به منظور تولید مواد غذایی سالمتر است. سایر تجارتهای بزرگ مانند شرکت پپسی نیز به دنبال روشهای مشابه هستند.
به دلیل افزایش نرخ چاقی و ابتلا به دیابت، کشورهای انگلیس، مکزیک و برخی ایالتهای آمریکا به وضع مالیاتهایی بر شکر پرداختهاند تا مردم را از خرید شیرینیجات دلسرد کرده و در نتیجه با دیابت و چاقی به ویژه در کودکان مبارزه شود.
نرخ ابتلا به دیابت نسبت به سال ۱۹۸۰ حدود ۴ برابر افزایش یافته و باورها بر این است که شرکتهای مواد غذایی تا حدی برای این وضعیت مقصر هستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.