سهم دستگاه‌های مخابراتی از کل قاچاق ۱۰ تا ۱۲ درصد است

رییس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه‌های مخابراتی سهم دستگاه‌های مخابراتی از کل قاچاق ۱۰ تا ۱۲ درصد است رییس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه‌های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی تهران گفت: ۱۰ تا ۱۲ درصد قاچاق کالا مربوط به دستگاه‌های مخابراتی و تجهیزات وابسته است که فقط درمورد گوشی‌های تلفن همراه سالیانه دو میلیارد دلار برآورد می‌شود. […]

رییس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه‌های مخابراتی

سهم دستگاه‌های مخابراتی از کل قاچاق ۱۰ تا ۱۲ درصد است

رییس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه‌های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی تهران گفت: ۱۰ تا ۱۲ درصد قاچاق کالا مربوط به دستگاه‌های مخابراتی و تجهیزات وابسته است که فقط درمورد گوشی‌های تلفن همراه سالیانه دو میلیارد دلار برآورد می‌شود.

غلامحسین‌کریمی‌خراسانی، در گفت‌وگو با ایرنا ادامه داد: قاچاق کالاهای مخابراتی و ارتباطی فقط به گوشی‌های تلفن همراه محدود نیست و تجهیزات وابسته مانند خازن‌ها، ترانزیستور‌‌ها و دیگر کالاهای مربوط به بخش دستگاه‌های مخابراتی را نیز شامل می‌شود.

کریمی خراسانی گفت: ارزش قاچاق سالیانه گوشی‌های تلفن همراه دو میلیارد دلار برآورد می‌شود که تعیین تعرفه‌های مناسب می‌تواند روند قاچاق در این بازار را سامان دهد.

وی گفت: هرچه شمار واردکنندگان رسمی بیش‌تر شود و مقررات دست‌وپاگیر واردات کاهش یابد، معضل قاچاق در این بخش کاهش می‌یابد و این به سود کل اقتصاد کشور است.

چندی پیش سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد سالیانه ۱۲ میلیون دستگاه تلفن همراه در بازار ایران خرید و فروش می‌شود که نزدیک به دو میلیون دستگاه سهم واردات رسمی است و بقیه به صورت قاچاق وارد بازار می‌شود.

 

به گفته قاسم‌خورشیدی، بر پایه برنامه‌ریزی‌ها، باید قاچاق ۲۵ میلیارد دلاری کالا‌‌ها در سال ۱۳۹۲ به ۶ میلیارد دلار در سال ۱۳۹۸ کاهش یابد.