رییس سازمان بورس عنوان کرد بازار سرمایه ایران یکی از جذابترین بازارهای دنیا برای سرمایهگذاری رییس سازمان بورس با بیان اینکه تلاش میشود تا زیرساختهای ورود سرمایهگذاران خارجی به ایران آماده شود، زیرا بازار سرمایه ایران جذابترین بازارهای دنیاست گفت که ایران پس از برجام وارد مرحله تازهای از حیات اقتصادیاش شده است. به گزارش […]
رییس سازمان بورس عنوان کرد
بازار سرمایه ایران یکی از جذابترین بازارهای دنیا برای سرمایهگذاری
رییس سازمان بورس با بیان اینکه تلاش میشود تا زیرساختهای ورود سرمایهگذاران خارجی به ایران آماده شود، زیرا بازار سرمایه ایران جذابترین بازارهای دنیاست گفت که ایران پس از برجام وارد مرحله تازهای از حیات اقتصادیاش شده است.
به گزارش ایسنا، شاپور محمدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در بیستمین برنامه کنفرانس و جلسه عمومی گروه شرکتهای سپردهگذاری مرکزی آسیا و اقیانوسیه که امروز در هتل اسپینانس برگزار شد، گفت: خیلی خوشحال هستم که امروز در جمع نخبگانی چون شما حاضر شدهام و از شما تشکر میکنم که برای مجمع عمومی سالیانه ACG این بار کشور ایران را انتخاب کردهاید.
وی ابراز امیدواری کرد این نشست عواید بسیار خوبی برای کلیه اعضا به ارمغان بیاورد و بهترین تصمیمها با خرد جمعی حاضرین اتخاذ شود.
رییس سازمان بورس ادامه داد: در اینجا لازم میدانم از دبیرخانه ACG و همچنین شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه ایران بابت زحمات بسیاری که از مدتها قبل برای برگزاری هرچه بهتر این مجمع عمومی کشیدهاند به نوبه خود قدردانی کنم.
محمدی بازار سرمایه ایران را یکی از جذابترین بازارهای دنیا برای سرمایهگذاری دانست و گفت: همانگونه که مستحضرید، ایران بعد از «برجام» وارد مرحله جدیدی از حیات اقتصادی خود شده و در این راستا بازار سرمایه ایران نیز متأثر شده است. امروز میتوان گفت که بازار سرمایه ایران یکی از پر پتانسیلترین بازارهای نوظهور جهان به شمار میرود.
رییس سازمان بورس با اشاره به اینکه بازار سرمایه ایران جذابیتهای زیاد و روند روبه رشدی دارد، افزود: همکاران ما در سازمان بورس و اوراق بهادار و همچنین شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، شبانهروز در تلاش بودند تا زیرساختهای لازم برای ورود سرمایهگذاران خارجی به ایران را فراهم کنند.
رییس سازمان بورس افزود: حاصل این تلاشها پیادهسازی استانداردهای بینالمللی در بازار سرمایه ایران و به تبع آن عضویت در مجامع بینالمللی همانند IOSCO، ایجاد زیرساختهای قانونی حمایت از سرمایهگذاران خارجی و تسهیل امور مرتبط با آن، تصویب مدل آبی (Blue Model) برای تسهیل امور تسویه سرمایهگذاران خارجی و غیره بوده است.
وی با بیان اینکه از دیگر برنامههای بازار سرمایه ایران و شرکت سپردهگذاری مرکزی برقراری رابطه با سایر بازارهای دنیا است گفت: پروژه اتصال به سپردهگذاری کره جنوبی نهایی شده است.
روابط اعضای ACG وارد مرحله جدیدی میشود
محمدرضا محسنی در ابتدای این نشست ضمن خوشآمدگویی به حاضرین گفت: سمات، به نمایندگی از کل بازار سرمایه و به نمایندگی از ایران، امروز، میزبان بیستمین دوره مجمع عمومی ACG است و تمام تلاش خود را خواهد کرد تا خاطرهای خوب و به یاد ماندنی در ذهن تکتک شما مهمانان عزیز به یادگار بگذارد.
به گفته دکتر محسنی مجمع عمومی امسال از جهات دیگری نیز اهمیت ویژه دارد. ۳ سال از برگزاری رأیگیری و انتخاب اعضای کمیته اجرایی، رییس کمیته اجرایی، کارگروهها و سایر رأیگیریهای مشابه میگذرد، بنابراین تمام این رأیگیریهای ضروری در این دوره مجمع عمومی برگزار خواهد شد. در این دوره تمام مقدمات لازم جهت برگزاری مناسب این رأیگیریها پیشبینی شده است.
وی ادامه داد: اهمیت همکاریهای فراملی و تعاملات برد_برد بینالمللی، هر روز بیش از پیش برای تمام دنیا آشکار میشود و هر قدمی که در جهت تقویت و افزایش این همکاریها انجام شود، قطعاً مبارک خواهد بود.
محسنی افزود: همانطور که در منشور گروه سپردهگذاریهای مرکزی آسیا و اقیانوسیه ذکر شده است، تسهیل همکاریها مابین اعضا و توسعه بازارهای سرمایه کشورهای عضو جزو اساسیترین اهداف تشکیل ACG است، و سپردهگذاریهای مرکزی و اتاقهای پایاپای؛ به جهت ماهیت زیرساختی و بنیادی خود در بازار سرمایه، میتوانند نقش مهمی در رسیدن به این اهداف، ایفا کنند.
به گفته وی با پیشنهاد سمات و همراهی و تأیید کمیته اجرایی ACG، ضرورت توسعه همکاری میان شرکتهای سپردهگذاری مرکزی در محیط در حال تحول کسب و کار برای این دوره از همایش ACG انتخاب شد، با امید به اینکه اولاً همکاریهای فعلی بین اعضا گستردهتر شود، ثانیاً مجراهای جدید همکاریهای بینالمللی شناسایی شود و ثالثاً با تأکید بیشتری به اهمیت محیط در حال تحول کسب و کار سپردهگذاریهای مرکزی و تکنولوژیهای به روز و نوین، در توسعه همکاریها، نگاه شود.
مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی عنوان کرد: امسال، بیستمین دوره مجمع عمومی ACG است و میتوان ۲۰ سال همکاری و همراهی اعضای ACG را به فال نیک گرفت؛ همچنین میتوان اقدامات مشترک و همکاریهای اعضا را وارد سطح جدیدی کرد و با تکیه بر فناوریهای روز به عنوان یکی از ارکان بازار سرمایه، کشورهای عضو ACG را با شتاب بیشتری توسعه داد.
وی افزود: مجمع عمومی امسال از جهات دیگری نیز اهمیت ویژه دارد.۳ سال از برگزاری رأیگیری و انتخاب اعضای کمیته اجرایی، رییس کمیته اجرایی، کارگروهها و سایر رأیگیریهای مشابه میگذرد، بنابراین تمام این رأیگیریهای ضروری در این دوره مجمع عمومی برگزار خواهد شد. در این دوره تمام مقدمات لازم جهت برگزاری مناسب این رأیگیریها پیشبینی شده است.
محسنی ابراز امیدواری کرد: نتیجه انتخابات پیشرو باعث نیل به سمت اهداف گروه ACG باشد و نهایتاً باعث پررنگ تر شدن نقش سپردهگذاریهای مرکزی در بازارهای سرمایه شود.
وی در پایان تصریح کرد: به عنوان مدیرعامل سمات، اعلام میکنم سمات مشتاق توسعه و همکاری با تکتک اعضای ACG و سایر علاقهمندان است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.