افزایش ۲۰۰۰ تومانی قیمت گوشت گاو

با وجود ادعای ثبات قیمت افزایش ۲۰۰۰ تومانی قیمت گوشت گاو عمده واردات گوشت قرمز از کشورهای برزیل، ترکیه، امارات و استرالیا انجام می‌شود به رغم این که قیمت‌های بازار خبر از افزایش قیمت گوشت گوساله دارد رییس اتحادیه گوشت گاوی هرگونه افزایش قیمت را رد و میزان عرضه و تقاضا را کاملاً متعادل می‌داند. […]

با وجود ادعای ثبات قیمت

افزایش ۲۰۰۰ تومانی قیمت گوشت گاو

عمده واردات گوشت قرمز از کشورهای برزیل، ترکیه، امارات و استرالیا انجام می‌شود

به رغم این که قیمت‌های بازار خبر از افزایش قیمت گوشت گوساله دارد رییس اتحادیه گوشت گاوی هرگونه افزایش قیمت را رد و میزان عرضه و تقاضا را کاملاً متعادل می‌داند.

به گزارش ایسنا، براساس مشاهدات میدانی می‌توان گفت که گوشت گاو ۸۰۰ تا ۲۰۰۰ تومان افزایش پیدا کرده است که در این بین، راسته گوساله از کیلویی ۳۷ هزار تومان در ماه گذشته به ۳۹ هزار تومان، ران گوساله از کیلویی ۳۵ هزار تومان به ۳۵ هزار و ۸۰۰ تومان و ماهیچه گوساله از کیلویی ۴۰ هزار تومان به ۴۲ هزار تومان افزایش پیدا کرده است.

با وجود افزایش قیمتی که در بازار وجود دارد، علی خندان‌رو جوان – رییس اتحادیه گوشت گاوی – هرگونه تغییر قیمت طی ۷ ماه گذشته تا کنون را رد و اظهارکرد: عرضه گوشت در بازار هیچ مشکلی ندارد و مقدار آن نیز برای توزیع در بازار کاملاً کافی است.

براساس مشاهدات میدانی ایسنا از بازار مصرف، همزمان گوشت گوسفندی نیز با رشد قیمت روبه‌رو شده و هر کیلوگرم مغز ران گوسفندی ۳۶ هزار و ۸۰۰ تومان، شقه با گردن گوسفندی کیلویی ۳۷ هزار تومان، سردست گوسفندی کیلویی ۳۸ هزار تومان و گردن گوسفندی ۳۶ هزار و ۵۰۰ تومان فروخته می‌شود که میانگین رشد قیمت آن نسبت به ماه گذشته ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تومان است.

در این باره علی‌اصغر ملکی -رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی- ضمن تأیید افزایش قیمت گوشت گوسفندی، بازگشت زائران از کربلا و بارش‌های اخیر را مهم‌ترین دلایل افزایش قیمت گوشت قرمز عنوان کرده است.

 

به گفته وی، قیمت گوشت گوسفند در هفته آیند متعادل می‌شود، چراکه واردات گوشت‌ قرمز از کشورهای آسیا می‌تواند به کاهش قیمت گوشت منجر شود و با این روند بازار به ثبات خواهد رسید.