وزیر اقتصاد و دارایی سهام عدالت با نظر مقام معظم رهبری آزاد میشود وزیر امور اقتصادی و دارایی از ارایه لایحه آزادسازی سهام عدالت خبر داد و گفت: این لایحه به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است و پس از نظر نهایی مقاممعظمرهبری آزادسازی آن انجام میشود. به گزارش ایرنا، «علی طیبنیا» در حاشیه افتتاح […]
وزیر اقتصاد و دارایی
سهام عدالت با نظر مقام معظم رهبری آزاد میشود
وزیر امور اقتصادی و دارایی از ارایه لایحه آزادسازی سهام عدالت خبر داد و گفت: این لایحه به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است و پس از نظر نهایی مقاممعظمرهبری آزادسازی آن انجام میشود.
به گزارش ایرنا، «علی طیبنیا» در حاشیه افتتاح بیستمین مجمع عمومی شرکتهای سپردهگذاری مرکزی آسیا و اقیانوسیه در جمع خبرنگاران درباره آزادسازی سهام عدالت توضیح داد: ما لایحه خود را در این زمینه ارایه دادهایم که باید در مجلس مصوب شود.
وی در ادامه در پاسخ این پرسش که آیا این امر به امضای رییسجمهوری خواهد رسید، گفت: این امر بستگی به نظر مقاممعظمرهبری خواهد داشت.
میرعلیاشرفپوریحسینی، رییس سازمان خصوصیسازی در روزهای اخیر در خصوص سهام عدالت گفته است: آزادسازی سهام عدالت در قالب صندوقهای قابل معامله پیشبینی شده است و اگر قرار باشد سودی هم به مشمولان داده شود، بنا بر تصمیم مجلس و دولت این اتفاق خواهد افتاد.
بیستمین دوره مجمع عمومی گروه شرکتهای سپردهگذاری مرکزی آسیا و اقیانوسیه (ACG20) امروز سهشنبه (شانزدهم آذرماه) در تهران آغاز بهکار کرد و در روز دوم این همایش کارگروههای تخصصی و دیدارهای دوجانبه برگزار خواهد شد.
اتحادیه شرکتهای سپردهگذاری آسیا و اقیانوسیه (ACG) از سال ۱۹۹۷ میلادی و با عضویت ۱۴ شرکت سپردهگذاری تاسیس شد و اکنون ۳۴ نهاد سپردهگذاری مرکزی، تسویه و پایاپای از کشورهای چین، کره جنوبی، استرالیا، نیوزلند، ژاپن، اندونزی، مالزی، هند، بنگلادش، هنگ کنگ، قزاقستان، مالدیو، مغولستان، سنگاپور، فیلیپین، سریلانکا، تایوان، تایلند، ازبکستان و ایران در آن عضویت دارند.
موضوع اصلی بیستمین مجمع عمومی ACG به درخواست شرکت سپردهگذاری مرکزی ایران، ضرورت توسعه همکاری میان شرکتهای سپردهگذاری مرکزی در محیط در حال تحول کسب و کار است تا این شرکت بتواند در طول برگزاری این اجلاس، مجراها و تعاملات جدید بینالمللی شناسایی کند.
عضویت در ۵ نهاد مهم بینالمللی فدراسیون بورسهای آسیا و اروپا (FEAS) ، نهادهای ثبت، سپردهگذاری و تسویه و پایاپای آسیا – اقیانوسیه (ACG)، بورسهای کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی(OIC) ، انجمن استانداردسازی صندوقهای سرمایهگذاری آسیا (AFSF) و اتحادیه الکترونیکی بین بورسی (IEU) و انعقاد تفاهمنامه با شرکتهای تاکاس بانک ترکیه (Takas Bank)، آژانس ثبت مرکزی ترکیه (CRA)، شرکت تسویه پاکستان (CDCPL)، شرکت تسویه بورس اندونزی (KPEI)، شرکت ثبت اوراق بهادار بورس اندونزی (KSEI)، شرکت سپردهگذاری مرکزی کره جنوبی (KSD)، شرکت سپردهگذاری مرکزی عمان (MCD، شرکت سپردهگذاری ملی پاکستان (NCCPL)، شرکت سپردهگذاری چین، شرکت سپردهگذاری هند (NSDL) و شرکت سپردهگذاری بورس آتن مهمترین تفاهمنامههای بینالمللی شرکت سپردهگذاری مرکزی هستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.