تأثیر نوسانات نرخ ارز بر بازار «دارو» وزیر بهداشت ضمن ارایه توضیحاتی درباره تأثیر نوسانات نرخ ارز بر حوزه تأمین دارو، تأکید کرد که تغییری در نرخ و قیمت داروهای وارداتی اعمال نشده است. سید حسن هاشمی در گفتوگو با ایسنا، درباره نوسانات نرخ ارز و تأثیر آن بر حوزه تأمین دارو گفت: تا این […]
تأثیر نوسانات نرخ ارز بر بازار «دارو»
وزیر بهداشت ضمن ارایه توضیحاتی درباره تأثیر نوسانات نرخ ارز بر حوزه تأمین دارو، تأکید کرد که تغییری در نرخ و قیمت داروهای وارداتی اعمال نشده است.
سید حسن هاشمی در گفتوگو با ایسنا، درباره نوسانات نرخ ارز و تأثیر آن بر حوزه تأمین دارو گفت: تا این لحظه تغییر نرخی برای داروهای وارداتی نداشتهایم و امیدواریم که پیشبینی مسؤولان بانک مرکزی به واقعیت بپیوندد و هفته آینده نرخ ارز متعادل شود؛ همانطور که در هفته گذشته نیز این موضوع را شاهد بودیم.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا نوسانات نرخ ارز مشکلی برای وزارت بهداشت جهت تأمین دارو به وجود آورده است یا خیر، گفت: مشکل عمده برای کسانی است که به ما جنس فروختهاند و این در حالیست که نتوانستهاند تا کنون مطالباتشان را از بیمهها دریافت کنند و واقعاً در حقشان ظلم شده و میشود؛ چرا که با نرخ دلار یک سال گذشته و دلار ۳۲۰۰ تا ۳۳۰۰ به ما جنس فروختهاند، اما اکنون باید دلار را با نرخ بالاتر خرید کنند.
وی ادامه داد: البته قانونگذار در این زمینه پیشبینیهایی را انجام داده است، بهطوری که اگر بیمهها در پرداخت مطالبات آنها تأخیر داشته باشند، باید جریمه دیرکرد پرداخت کنند. براساس قانون بیمهها باید حداکثر طی ۳ ماه مطالبات را بپردازند و در غیر اینصورت مشمول جریمه میشوند.
وزیر بهداشت افزود: رقم جریمهای که ما تا کنون محاسبه کردهایم به حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان میرسد و باید بیمهها آن را پرداخت کنند. بیتوجهی در پرداخت مطالبات شرکتهای دارویی و همچنین ارایه دهندگان خدمات درمانی، بیتردید مشکلاتی را در راه خدمترسانی به وجود میآورد.
هاشمی تأکید کرد: بر همین اساس من حتما مکاتبات لازم را در این زمینه انجام میدهم و امیدوارم بیمهها نیز این جریمه را پرداخت کنند تا تأمینکنندگان دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین ارایهدهندگان خدمت اعم از پرستاران، آزمایشگاهها، رادیولوژیستها و… متضرر نشوند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.