شرکت آبفا سالانه ۳۳ هزار میلیارد ریال ضرر میکند معاون هماهنگی و پشتیبانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: این شرکت سالانه ۳۳ هزار میلیارد ریال از بابت بهای تمام شده خدمات و مبلغ دریافتی از مشترکان زیاندهی دارد. به گزارش ایسنا، شاهینپاکروح در همایش دو روزه معاونان مالی، پشتیبانی و منابع انسانی شرکتهای […]
شرکت آبفا سالانه ۳۳ هزار میلیارد ریال ضرر میکند
معاون هماهنگی و پشتیبانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: این شرکت سالانه ۳۳ هزار میلیارد ریال از بابت بهای تمام شده خدمات و مبلغ دریافتی از مشترکان زیاندهی دارد.
به گزارش ایسنا، شاهینپاکروح در همایش دو روزه معاونان مالی، پشتیبانی و منابع انسانی شرکتهای آب و فاضلاب شهری و روستایی سراسر کشور در تبریز، اظهار کرد: در بهترین شرایط، تنها ۴۰ درصد بهای تمام شده خدمات از مردم دریافت میشود.
وی اضافه کرد: بر این اساس نیز سالانه ۲۶ هزار میلیارد ریال شرکتهای آب و فاضلاب شهری و بین ۶ تا ۷ هزار میلیارد ریال نیز شرکتهای آب و فاضلاب روستایی زیان دهی دارند.
وی افزود: یکی از وظایف در حوزه معاونتهای مالی، مدیریت بر هزینههاست از این رو این شرکت به دنبال ایجاد رویکرد بهتر و چابکی بیشتر در سیستم بوده و مدیریت بر هزینههای اقلام نیز از مصادیق آن است.
پاکروح گفت: در موضوع قراردادهای حجمی نیز که به قراردادهای پیمانی در خصوص بهرهبرداری از تأسیسات مربوط است، باید نظارت مالی، فنی و اقتصادی را به گونهای انجام دهیم که در کنار کیفیت، راندمان اقتصادی طرحها نیز ارتقا یابد.
پاکروح خاطرنشان کرد: رسیدن به خدمات پایدار از جمله اهداف شرکتهای آب و فاضلاب در امر تأمین آب بهداشتی مردم است که مباحث اقتصادی، درآمد و هزینهها و رویکرد سرمایهگذاری مبتنی بر تفکر اقتصادی از عوامل مؤثر در این امر است.
وی همچنین به کمبود اعتبارات در بخش آب و فاضلاب نیز اشاره کرد و گفت: به اعتبارات و کمکهای مردمی نیاز داریم؛ زیرا زیرساختها در خیلی از شهرها و روستاها تأمین نشده و تحریمها نیز مشکلاتی را در این زمینه ایجاد کرده اما خوشبختانه با اتفاقات خوبی که پس از برجام روی داده امیدوار به بازگشت اعتبارات دولتی به وضعیت عادی و طبیعی هستیم.
وی افزود: اتکا به منابع تعریف شده در قانون، جذب سرمایهگذاری خارجی و استفاده از مکانیزمهای قانونی از اهداف این شرکت در جبران کمبود اعتبارات است.
پاکروح همچنین به توجه ویژه دولت و مجلس به روستاها در سال گذشته و اختصاص ۱۰۰ میلیون دلار به مجتمعهای روستایی اشاره کرد و گفت: این اعتبارات عمرانی به ۹۴۰ مجتمع روستایی در سراسر کشور اختصاص یافت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.