گردش مالی ۲۵هزار میلیارد تومانی در صنعت برق

گردش مالی ۲۵هزار میلیارد تومانی در صنعت برق مدیرعامل شرکت توانیر از گردش مالی ۲۵هزار میلیارد تومانی صنعت برق ایران خبر داد و گفت: اصلاح وضعیت مصرف، اصلاح شدت انرژی و افزایش بهره‌وری تجهیزات و تأسیسات برق جای کار دارد. «آرش کردی» در گفت‌وگو با تسنیم اظهارداشت: روز به روز وابستگی ما به صنعت برق […]

گردش مالی ۲۵هزار میلیارد تومانی در صنعت برق

مدیرعامل شرکت توانیر از گردش مالی ۲۵هزار میلیارد تومانی صنعت برق ایران خبر داد و گفت: اصلاح وضعیت مصرف، اصلاح شدت انرژی و افزایش بهره‌وری تجهیزات و تأسیسات برق جای کار دارد.

«آرش کردی» در گفت‌وگو با تسنیم اظهارداشت: روز به روز وابستگی ما به صنعت برق بیش‌تر می‌شود و ظهور و بروز آثار صنعت برق در زندگی روزمره مردم و جامعه روز به روز خود را بیش از گذشته نشان می‌دهد.

وی افزود: برق را به‌عنوان یک نوع از انرژی نمی‌دانیم بلکه به‌عنوان منبع برتر انرژی می‌دانیم؛ نوع برتری از انرژی که جایگزینی ندارد.

مدیرعامل شرکت توانیر با بیان این‌که «صنعت برق روز به روز بیش‌تر اهمیت و جایگاه خود را در زندگی روزمره مردم پیدا می‌کند»، گفت: موضوعات صنعت برق نیز به همان اندازه مهم و حساس و دارای جایگاه و قابل بررسی است و ضرورت دارد به حل مشکلات این صنعت نیز به همان اندازه که وجود برق برای زندگی مردم اهمیت دارد، اهمیت داده شود.

وی ادامه داد: صنعت برق ایران با وجود تمامی مشکلاتی که با آن‌ها روبه‌رو است، ۲۴ تا ۲۵ هزار میلیارد تومان در طول سال گردش مالی دارد.

کردی با بیان این‌که «شبکه برق ایران به‌لحاظ گستردگی جزو شبکه‌های بزرگ دنیا محسوب می‌شود»، گفت: در حال حاضر ظرفیت نصب‌شده تولید برق کشور بیش از ۷۵ هزار مگاوات است و حدود ۱۲۴ هزار کیلومتر مدار خطوط انتقال و ۷۳۵ هزار کیلومتر مدار خطوط توزیع برق کشور است.

مدیرعامل شرکت توانیر خاطرنشان‌کرد: از نظر ظرفیت‌سازی در بخش تولید توانسته‌ایم ظرفیت‌های خوبی را ایجاد کنیم، اگرچه هنوز در این بخش پروژه‌های متعددی در دست اجرا است.

وی افزود: یکی از شاخص‌های مهم توسعه‌یافتگی کشور‌ها و یکی از مسایلی که مورد قضاوت در مورد کشور‌ها قرار می‌گیرد میزان مصرف انرژی است، اعداد و ارقام موجود در تولید برق کشور مطلوب است؛ اما اصلاح وضعیت مصرف، اصلاح شدت انرژی و افزایش بهره‌وری تجهیزات و تأسیسات برق جای کار دارد.

 

کردی با اشاره به این‌که «سرمای هوا استفاده از انرژی برق را در کنار مصرف انرژی گاز به‌منظور گرمایش افزایش می‌دهد»، گفت: در حال حاضر پیک مصرف برق حدود ۳۴ هزار مگاوات است.