معاون مدیرعامل شرکت نفت داماتو تأثیری در قراردادهای نفتی ایران ندارد معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت، قانون داماتو را بر قراردادهای ایران و شرکتهای بینالمللی بیتأثیر خواند. غلامرضامنوچهری، معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت، در امور مهندسی و توسعه در گفتوگو با ایلنا، درباره تأثیر تحریم جدید آمریکا علیه ایران موسوم به قانون داماتو بر قراردادهای […]
معاون مدیرعامل شرکت نفت
داماتو تأثیری در قراردادهای نفتی ایران ندارد
معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت، قانون داماتو را بر قراردادهای ایران و شرکتهای بینالمللی بیتأثیر خواند.
غلامرضامنوچهری، معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت، در امور مهندسی و توسعه در گفتوگو با ایلنا، درباره تأثیر تحریم جدید آمریکا علیه ایران موسوم به قانون داماتو بر قراردادهای نفتی ایران با شرکتهای بینالمللی گفت: قرارداد توتال در پروژهها مثل فاز دوم پارسجنوبی مربوط به بعد از قانون داماتو بوده لذا میبینیم که این تحریمها تأثیری در تصمیم شرکتهای خارجی ندارد.
وی افزود: تحریمهای جدید آمریکا فقط خود شرکتهای آمریکایی را تحت تأثیر قرارداده و محدود میکند.
منوچهری تأکید کرد: اینکه شرکتهایی مثل شل وارد ایران شده و تفاهمنامه امضا میکنند نشان میدهد که اروپا توجهی به این تحریمها ندارد.
آلفونس داماتو، سناتور جمهوریخواه آمریکا در سال ۱۳۷۵ طرح جدیدی را برای تحریم اقتصادی ایران به بیلکلینتون رییسجمهور وقت آمریکا ارایه کرد که در نهایت مورد موافقت و تصویب کنگره قرار گرفت.
به موجب این طرح، هر شرکت یا دولتی که بیش از ۴۰ میلیون دلار در صنایع نفت و گاز ایران سرمایهگذاری کند، دچار مجازات اقتصادی آمریکا خواهد شد.
براساس قانون داخلی ایالات متحده، قانون داماتو هر ۵ سال یک بار باید در کنگره آمریکا بازبینی و سپس تمدید میشود، حال مدت اعتبار این قانون یک طرفه در سال ۲۰۱۶ به پایان رسید. از طرف دیگر پس از توافق هستهای میان ایران و گروه ۱+۵، آمریکا و اروپا تمام تحریمهای ثانویه علیه ایران را لغو کرد و متعهد شد که تحریم جدید علیه جمهوری اسلامی وضع نکند، اما با پایان یافتن اعتبار قانون، کنگره آمریکا دیگر بار آن را تمدید کرد.
تمدید دوباره این قانون جهت تحریم مجدد ایران از سوی ایالات متحده در حالی است که ۱۷ آذر ماه ایران تفاهمنامهای نفتی با شرکت اروپایی رویالداچشل امضا کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.