سخنگوی قوه قضاییه گفت: ۳۰ نفر در پرونده واگذاری املاک شهرداری احضار شدهاند؛ البته این بدین معنا نیست که همه متهم یا مجرم هستند.به گزارش ایلنا، حجتالاسلاموالمسلمین محسنیاژهای در صدوپنجمین نشست خبری قوهقضاییه در جمع خبرنگاران ضمن تبریک هفته وحدت و میلاد باسعادت نبیگرامی اسلام و میلاد امام جعفرصادق(ع) ابتدائاً به ارایه گزارشی اجمالی […]
سخنگوی قوه قضاییه گفت: ۳۰ نفر در پرونده واگذاری املاک شهرداری احضار شدهاند؛ البته این بدین معنا نیست که همه متهم یا مجرم هستند.به گزارش ایلنا، حجتالاسلاموالمسلمین محسنیاژهای در صدوپنجمین نشست خبری قوهقضاییه در جمع خبرنگاران ضمن تبریک هفته وحدت و میلاد باسعادت نبیگرامی اسلام و میلاد امام جعفرصادق(ع) ابتدائاً به ارایه گزارشی اجمالی از عملکرد قوه قضاییه در رابطه با پروندههای موجود پرداخت و در رابطه با پرونده شهرداری، گفت: در رابطه با پرونده شهرداری آنچه از دادسرا به من گفته شد ۳۰ نفر احضار شدهاند و پرونده در حال پیگیری است. این به این معنا نیست همه متهم یا مجرم هستند. براساس گزارشهایی که داده شده دادستان در حال بررسی است و از آنها تحقیق میشود یا تحقیق خواهد شد.
حجتالاسلاموالمسلمین محسنیاژهای در نشست خبری خود در خصوص نشر خبر علیه قوه قضاییه از سوی رسانههای معاند و برخی تریبونهای داخل کشور مبنی بر واریز پول به حساب رییس قوه قضاییه، گفت: طی ۲۱ سال پولهایی که واریز شده کاملاً مطابق قانون و رعایت موازین شرعی بوده و اینکه گفتند این پولها به حساب رییس قوه قضاییه واریز شده کذب محض است و اسناد و مدارک آن موجود است و صدا و سیما میتواند آنها را منعکس کند. در تمام فیشها در طول سالیان مختلف نام قوه قضاییه قید شده است.
وی افزود: شورای پول و اعتبار در سالهای گذشته مجوز داده، از زمان نمازی که وزیر اقتصاد بود و مرحوم نوربخش که رییس بانک مرکزی بود تا امروز همه مدارک موجود است و در نامهنگاریها هیچ کجا نوشته نشده به نام رییس قوه قضاییه است.
محسنیاژهای با طرح این سئوال که منبع این پولها کجاست، گفت: پولهایی که توقیف میشود و هنوز تعیین تکلیف نشده از ناحیه دادگاه در یک حساب متمرکز نزد بانک مرکزی نگهداری میشود و در هیچ مقطعی به آن سود تعلق نمیگیرد.
سخنگوی قوه قضاییه افزود: بخشی از این پول سپرده شده تا از سود آن در تنگناهای شدید قوه که به دلیل مشکلات بودجهای قوه ایجاد میشد صرف شود و یک ریال خارج از قوه قضاییه نه صرف شده و نه مجاز بوده که خرج شود. مثلاً در سازمان پزشکی قانونی یا در برخی دادگستریها که از لحاظ ساختمان با مشکل مواجه بودهاند یا در برخی ساختمانهای نیمهکاره یا ساختمانهای استیجاری که در اختیار سازمان ثبت بوده، صرف شده است.
وی تأکید کرد: حساب کاملاً شفاف و دقیق و روشن است که هر کسی مراجعه کند میبیند سود چقدر بوده و کجا و با چه مکانیزمی هزینه شده است. یک مورد از این وجوه به نام شخص نیست و تمام آن به نام قوه قضاییه است.
محسنیاژهای افزود: حق برداشت با رییس قوه است، اما به نام رییس قوه نیست، اصل پول هم مطلقاً قابل تصرف نیست. ناگفته نماند این وجوه که سپرده شده وجوه مجهول و بدون صاحبی است که هنوز از سوی دادگاه تعیین تکلیف نشده است مثل پول حاصل از اختلاس، برخی میگویند وثیقه است و باید سود به صاحب وثیقه بدهید در حالی که اکثر وثایق ملکی است نه نقدی، اگر هم وثیقه نقدی به ضرورت بسپارند بعد از مدتی تبدیل به وثیقه ملکی میکنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.