زیان فروشگاه‌های زنجیره‌ای برای واحدهای کوچک صنفی

زیان فروشگاه‌های زنجیره‌ای برای واحدهای کوچک صنفی رییس اتحادیه سوپرمارکت‌داران تهران گفت: وقتی صنفی با مشکل مواجه شده و نتواند سوددهی داشته باشد ابتدا نیروی کار خود را تعدیل کرده و بعد از مدتی کلاً آن فعالیت را تعطیل می‌کند. سعید درخشانی درباره تأثیر رکود و کاهش قدرت خرید مردم درباره اتحادیه مزبور به تراز […]

زیان فروشگاه‌های زنجیره‌ای برای واحدهای کوچک صنفی

رییس اتحادیه سوپرمارکت‌داران تهران گفت: وقتی صنفی با مشکل مواجه شده و نتواند سوددهی داشته باشد ابتدا نیروی کار خود را تعدیل کرده و بعد از مدتی کلاً آن فعالیت را تعطیل می‌کند.

سعید درخشانی درباره تأثیر رکود و کاهش قدرت خرید مردم درباره اتحادیه مزبور به تراز گفت: تنها آماری که می‌توان در این باره گفت این است که هر عضوی از اتحادیه که به اتحادیه‌ها مراجعه می‌کند از وضعیت بازار و کسب‌وکار ناراضی بوده و می‌گویند ما داریم ضرر می‌کنیم.

وی درباره افزایش فروشگاه‌های زنجیره‌ای غیرمعتبر در سطح شهر تهران افزود: پیشنهاد ما از سال ۸۸ این بوده که فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز زیر مجموعه اتحادیه‌های صنفی شوند تا ما بدانیم این فروشگاه‌ها در چه نقاطی از شهر دایر بوده یا کدام یک از مناطق و بخش‌های شهری به وجود این فروشگاه‌ها نیاز داشته و کجا نیاز ندارند.

این فعال صنفی تصریح‌ کرد: برای مثال فردی که پیش‌تر بیست فروشگاه زنجیره‌ای را با شعار یکی بخر ۳ تا ببر و ۳ تا بخر ۴ تا ببر، با ۳۰ تا ۴۰ درصد تخفیف اجاره کرده بود یکی پس از دیگری ورشکست و تقریباً ۸۰ درصد اموال مردم را هم از بین برد.

وی ادامه ‌داد: در این میان عده‌ای از کار بیکار شده یا عده‌ای بدبخت شدند. این‌‌‌‌‌ها مشکلاتی است که این فروشگاه‌ها دارند اما آلان به آن توجهی نمی‌شود.

درخشانی با یادآوری سرانجام این فرو‌شگاه‌ها اظهار‌ کرد: فروشگاه‌های شهر و روستا یا کورش سابق چه شد؟ و چگونه این فروشگاه‌ها با آن عظمت ورشکست و بدهکار شدند.

وی با اشاره به مشکلات ایجاد شده برای اصناف از افزایش بی‌رویه این فروشگاه‌ها خاطرنشان‌ کرد: به هر حال وقتی صنفی با مشکل مواجه شده و نتواند سوددهی داشته باشد ابتدا نیروی کار خود را تعدیل کرده و بعد از مدتی کلا آن فعالیت را تعطیل می‌کند.

رییس اتحادیه سوپرمارکت‌داران تهران گفت: نهادهای بالادستی باید راهکار حل این مشکل را اتخاذ کنند.

وی ادامه‌ داد: ما نمی‌گوییم این فروشگاه‌ها نباشند ولی حداقل در مکان‌یابی و تأسیس این فروشگاه‌ها از ما مشورت گرفته یا مجوز دهی آن به ما واگذار شود.

 

درخشانی در خاتمه تصریح‌ کرد: بیش‌ترین آسیب از نابودی اصناف خرد متوجه کارگران این صنوف است که در صورتی تعطیلی این اصناف با مشکل بیکاری مواجه خواهند شد.