برای جذب سرمایه صورت می گیرد برگزاری مناقصه پروژه پترولیوم کک به زودی مدیر صنایع معدنی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران اعلام کرد: پروژه پترولیوم کک به زودی وارد فاز مناقصه و جذب سرمایهگذار میشود. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، محمد آقاجانلو با بیان اینکه مطالعات پروژه […]
برای جذب سرمایه صورت می گیرد
برگزاری مناقصه پروژه پترولیوم کک به زودی
مدیر صنایع معدنی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران اعلام کرد: پروژه پترولیوم کک به زودی وارد فاز مناقصه و جذب سرمایهگذار میشود.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، محمد آقاجانلو با بیان اینکه مطالعات پروژه پترولیوم کک انجام شده و مرحله پایلوت را پشت سرگذاشته است، افزود: برای تولید هر تن آلومینیم ۵۰۰ کیلوگرم پترولیوم کک مصرف میشود.
وی همچنین گفت: احداث آلومینای خلیجفارس از مهمترین پروژههای در دست اجرای کشور در صنعت آلومینیم است که قرار است برای تأمین مواد اولیه آن از بوکسیت گینه استفاده شود.
آقاجانلو همچنین احداث فاز اول آلومینیم جنوب با ظرفیت تولید سالانه ۳۰۰ هزار تن را یکی دیگر از پروژههای مهم زنجیره آلومینیم برشمرد و گفت: پروژه (شمش) بیلت در جاجرم نیز از دیگر پروژههای در دست اجراست.
وی با بیان اینکه منطقه خلیجفارس به کانون اصلی سرمایهگذاری در صنعت آلومینیم تبدیل شده و اکنون ۵ میلیون تن شمش آلومینیم در منطقه در حال تولید است، گفت: در حال حاضر منطقه خاورمیانه با ۱۴۳۱ دلار هزینه به ازای هر تن تولید آلومینیم، کمترین هزینه را نسبت به دیگر نقاط دنیا دارد. وی، تأکید کرد: مهمترین نکته در قیمت تمام شده آلومینیم، تأثیر توامان شمش و انرژی است به همین سبب دنیا به سمتی میرود که دارای انرژی بیشتری است.
به گفته آقاجانلو تاکنون در کشورهای خاورمیانه ۴۰ میلیارد دلار در صنعت آلومینیم سرمایهگذاری شده و قرار است ۲۰ میلیارد دلار دیگر نیز سرمایهگذاری شود.
وی افزود: در ایران نیز طبق برنامه قرار است میزان تولید آلومینیم در افق ۱۴۰۴ به ۱٫۵ میلیون تن برسد که تحقق آن نیازمند ۵ میلیارد دلار سرمایهگذاری است ضمن اینکه برای رسیدن به تولید سالانه ۱٫۵میلیون تن آلومینیم به ۳ میلیون تن آلومینا و ۸ میلیون تن بوکسیت نیاز است .
آقاجانلو تصریح کرد: با وجود همه مشکلات در صنعت آلومینیم، رشد مصرف این محصول در ۱۰ سال گذشته ۱۲ درصد بود و برآوردها حاکی از آن است که در افق ۱۴۰۴ میزان مصرف آلومینیم کشور به حدود یک میلیون تن برسد.
وی ادامه داد: پیشبینی میشود از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲ با کمبود آلومینیم در بارز جهانی مواجه شویم ضمن اینکه افزایش قیمت این فلز هم پیشبینی شده است؛ با توجه به اینکه در دو سال گذشته قیمت جهانی آلومینیم ۲۰ درصد افزایش یافته، باید تولید شمش آلومینیم به سرعت در دستور کار کشور قرار گیرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.