جزییات ثبت نام آرم طرح ترافیک۹۶ در تهران

جزییات ثبت نام آرم طرح ترافیک۹۶ در تهران مصطفی‌قنبرنژاد، مدیر مرکز صدور آرم‌ طرح ترافیک شهرداری تهران جزییات ثبت نام طرح ترافیک سال ۹۶ را تشریح کرد. به گزارش مهر، از ۱۸ آذر ماه ثبت نام آرم ورود به محدوده طرح ترافیک آغاز شده و تا ۳۰ آذر ماه ادامه دارد. با مصطفی‌قنبرنژاد در خصوص […]

جزییات ثبت نام آرم طرح ترافیک۹۶ در تهران

مصطفی‌قنبرنژاد، مدیر مرکز صدور آرم‌ طرح ترافیک شهرداری تهران جزییات ثبت نام طرح ترافیک سال ۹۶ را تشریح کرد.

به گزارش مهر، از ۱۸ آذر ماه ثبت نام آرم ورود به محدوده طرح ترافیک آغاز شده و تا ۳۰ آذر ماه ادامه دارد. با مصطفی‌قنبرنژاد در خصوص مشکلات ثبت نام در سامانه Tehran.ir گفت‌و‌گویی انجام داده‌ایم که در پی می‌آید:

* به نظر می‌آید امسال کمی نسبت به سال گذشته مراحل ثبت نام دشوارتر شده است؟

سال گذشته اطلاعات ثبت‌نام کنندگان مورد راستی‌آزمایی قرار نمی‌گرفت بنابراین برخی اطلاعات نادرست و یا ناقص را ثبت می‌کردند. امسال VIN خودرو به‌طور اتوماتیک‌ و سیستمی دارد، استعلام می‌شود برای آن که سال ساخت را عمداً یا سهواً نادرست وارد سامانه نکنند. کد ملی نیز با ثبت احوال چک می‌شود، زیرا مواردی داشتیم که کد ملی شخص دیگری را ثبت کرده و آرم گرفته بودند و با کد ملی خود نیز یک آرم. آن وقت فردی که به نامش طرح گرفته شده بود امکان ثبت نام نداشت و در بررسی‌ها مشخص می‌شد آرم دیگری به نامش ثبت شده است.

امسال روند ثبت نام به چه صورت است؟

شهروندانی که قصد ثبت نام دارند کافی است کم‌تر از ۳ دقیقه زمان صرف کنند. ابتدا یک حساب کاربری ایجاد می‌کنند. شماره تلفن همراهشان را اعلام تا کد فعالسازی پیامک شود. سپس شماره کاربری و رمز عبوری که توسط شخص ایجاد شده است شناسایی و مراحل ثبت نام آغاز می‌شود.

به محض این‌که ثبت نام کننده شناسایی شد، کد ملی و تاریخ تولد فرد را می‌خواهد. برخی مواقع ثبت‌نام کنندگانی که تاریخ تولدشان را از داخل جدول انتخاب می‌کنند اشتباه می‌شود، ولی راحت می‌توانند تاریخ تولدشان را دستی از روی کیبورد وارد کنند.

در گام بعدی اطلاعات فردی شخص از تلفن، آدرس محل سکونت و کار و…. در سامانه ثبت می‌شود سپس صفحه ثبت نام باز می‌شود که در خصوص وضعیت شغلی و استخدامی فرد است از رسمی بودن تا بازنشستگی و سهمیه‌های مختلفی که مجاز به دریافت آرم هستند.

آیا امسال سهمیه‌ها تغییری نمی‌کند؟

ما افزایش سهمیه به هیچ عنوان، برای هیچ ارگانی نداریم. اما هر سال تقاضای سهمیه بیش‌تر می‌شود. ارگان‌‌ها فعالیت‌هایشان بیش‌تر می‌شود؛ مجموعه‌ها، سازمان‌ها، وزارتخانه‌ها و شرکت‌ها و… مجبور هستیم خودمان با فرمولی پاسخ این افزایش‌ها را بدهیم شاید حالا از یک مجموعه‌ای ۱۰ درصد کم کنیم و از یک مجموعه‌ای ۵ درصد کم کنیم. ما باید تمام گروه‌ها را ببینیم؛ چه دولتی‌ها، چه خصوصی‌ها، چه افراد حقیقی، حقوقی، بیماران و…. باید در حد بضاعتمان جواب همه را بدهیم و هیچ کدام هم راضی نمی‌شوند. به قول قدیمی‌‌ها مجبوریم از این کلاه به آن کلاه کنیم.

* آیا احتمال دارد که باز مثل سال گذشته از سهمیه‌های ثابت سالیانه کم کنید و به هفتگی و روزانه اضافه کنید یا نه؟ همان نسبت سال گذشته در روزانه و هفتگی و این‌ها رعایت می‌شود؟

 

همان نسبت رعایت می‌شود.