اعتبار ۱۲۰۰ میلیاردی برای تک رقمی شدن تلفات برق

مدیرعامل توانیر مطرح کرد اعتبار ۱۲۰۰ میلیاردی برای تک رقمی شدن تلفات برق مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر گفت: برای تک رقمی شدن تلفات برق نیاز به ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار داریم. به‌گزارش ایلنا، آرش‌کردی، مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر با بیان این‌که در دو نیم سال گذشته شاهد کاهش ۴ درصد کاهش تلفات برق […]

مدیرعامل توانیر مطرح کرد

اعتبار ۱۲۰۰ میلیاردی برای تک رقمی شدن تلفات برق

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر گفت: برای تک رقمی شدن تلفات برق نیاز به ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار داریم.

به‌گزارش ایلنا، آرش‌کردی، مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر با بیان این‌که در دو نیم سال گذشته شاهد کاهش ۴ درصد کاهش تلفات برق بوده‌ایم، افزود: برای ادامه اجرای برنامه‌های کاهش تلفات باید اعتبار لازم نیز پیش‌بینی شود.

وی با بیان این مطلب که در ارزیابی اخیر دولت، شرکت مادر تخصصی توانیر به عنوان یکی از ۱۰ شرکت بزرگ کشور معرفی شده است، افزود: با توجه به برنامه‌های اقتصاد مقاومتی، شرکت توانیر می‌تواند نقش مهمی را در توسعه کشور ایفا کند.

آرش کردی با بیان این‌که ایران در رتبه‌بندی بین‌المللی به عنوان بیستمین کشور شناخته شده است، افزود: سال‌‌ها بود که به عنوان عضو ناظر در جلسات بین‌المللی اروپا شرکت می‌کردیم و تنها ۱۷ کشور اروپایی از اعضای اصلی بودند که چندی قبل کشورهای آمریکا و چین و سپس ایران به عنوان سومین کشور در خارج از حوضه اروپا به این جمع پیوستند.

وی با بیان این مطلب که توانیر عهده‌دار ۶ مسؤولیت مهم در کشور است، افزود: تک‌رقمی شدن نرخ تلفات در شبکه‌های توزیع برق، طرح فهام، استفاده از سامانه‌های هوشمند و برق‌رسانی به روستاهای ۱۰ تا ۲۰ خانوار از جمله این امور هستند.

او از برق‌رسانی به روستاهای فاقد برق به عنوان تحول در برق‌رسانی یاد کرد و افزود: روستاهای صعب‌العبور نیز از طریق انرژی فتوولتاییک برق‌دار می‌شوند.

مدیرعامل توانیر با اشاره به این‌که هم اینک ۳۴۴ روستای فاقد برق در کشور داریم، اظهار داشت: تعداد ۳۴ هزار خانوار عشایری فاقد برق نیز در کشور داریم که تلاش می‌کنیم تا هرچه زودتر به آنها نیز برق‌رسانی کنیم.

وی با اشاره به این‌که شرکت مادر تخصصی توانیر برنامه تکمیل و بهره‌برداری از ۳ هزار مگاوات نیروگاه تولید پراکنده را در دستور کار خود دارد، گفت: ۱۵۶۱ مگاوات موافقتنامه جدید نیز دریافت کرده‌ایم که نیاز به تأمین تسهیلات از محل صندوق ذخیره ملی داریم.

کردی با بیان این‌که در بخش فهام و اجرای سامانه AMI و شروع هوشمند‌سازی جزو کشورهایی هستیم که ساخت کنتور در آنها بومی شده است، افزود: در سال جاری، ۴۰۰ هزار کنتور هوشمند با اولویت مشترکان دیماندی، صنعتی و کشاورزی نصب شده و قرارداد جهت اجرای طرح فهام در مناطق ۵ گانه کشور با مرکزیت استان‌های تهران، مشهد، اهواز، زنجان و بوشهر منعقد شده است.

 

وی با بیان این‌که در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر نیز، امسال ۱۰۰ مگاوات تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید، گفت: در زمان حاضر ۲۷۱ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در کشور فعال است.