راهکارهای طبیعی درمان یبوست را بشناسید زندگی مدرن امروزی، عادات غذایی نامناسب و استرس از جمله عوامل بروز یبوست در افراد است. به گزارش مهر، افراد مبتلا به یبوست معمولاً با مصرف برخی داروهای مسهل سعی بر درمان مشکل خود دارند اما این داروها بعد از مدتی موجب تضعیف توانایی بدن در دفع مدفوع میشود […]
راهکارهای طبیعی درمان یبوست را بشناسید
زندگی مدرن امروزی، عادات غذایی نامناسب و استرس از جمله عوامل بروز یبوست در افراد است.
به گزارش مهر، افراد مبتلا به یبوست معمولاً با مصرف برخی داروهای مسهل سعی بر درمان مشکل خود دارند اما این داروها بعد از مدتی موجب تضعیف توانایی بدن در دفع مدفوع میشود و به نوعی بدن به این داروها وابستگی پیدا میکند.
متخصصان بهترین راه درمان یبوست را ایجاد تغییرات طولانی مدت در رژیم غذایی با مصرف فیبر بیشتر و خودداری از مواد خوراکی التهابی که موجب یبوست میشود، میدانند. در ادامه به برخی از این مواد خوراکی مقابلهکننده با یبوست اشاره میشود.
انجیر
این میوه دارای میزان بالای فیبر و آب به همراه خواص آنتی اکسیدانی است که به عنوان یک ماده خوراکی ضدالتهاب در سیستم گوارش عمل میکند. خوردن انجیر میزان بالای فیبر را تأمین میکند که میتواند به عملکرد درست روده و معده کمک کند. به عنوان مثال یک عدد انجیر خشک شده حاوی ۰٫۸ گرم فیبر کامل است. ۴ انجیر خشک شده دارای میزان فیبر بیشتر از ۳ آلو متوسط، یک سیب کوچک، یک پرتقال کوچک یا ۱ ¼ فنجان توت فرنگی تازه است.
پروبیوتیکها
پروبیوتیکها محیط سالمی را در روده ایجاد میکنند که به حفظ سلامت دستگاه گوارش بدون مشکلاتی نظیر یبوست یا اسهال کمک میکند. غذاهای حاوی پروبیوتیک شامل ماست پروبیوتیک و کلم پخته شده با سرکه است. طبق مطالعه سال ۲۰۱۴، پروبیوتیکها «مدتگذار روده» را تا ۱۲٫۴ ساعت کُند میکنند، شمار تعداد دفعات حرکت هفتگی روده را تا ۱٫۳ بار افزایش میدهند و به دفع آسانتر مدفوع کمک میکنند.
سبزیجات برگدار
بدون شک سبزیجات برگدار منبع عالی فیبر بوده و حاوی میزان بالای منیزیم هستند. منیزیم الکترولیتی است که دارای خاصیت طبیعی نرم کردن مدفوع است و به جذب آب از روده کمک میکند. همچنین در صورت سفت شدن مدفوع این امکان را فراهم میکند که به راحتی از روده خارج شود چراکه منیزیم ریلکسکننده طبیعی عضلات است. سبزیجات برگدار نظیر اسفناج، شنبلیله، کاهو و کلم بینهایت غنی از فیبر هستند و میتوانند به عنوان یک درمان طبیعی مورد استفاده قرار گیرند.
قهوه
خاصیت اسیدی قهوه به تحریک روده کمک میکند و در نتیجه عمل دفع به راحتی انجام میشود. در حدود ۱۰۰۰ ترکیب در قهوه یافت شده است که هر یک میتواند موجب تجزیه مؤثرتر پروتئین یا افزایش ترشح میزان هورمونهای cholecystokinin و gastrin که به هضم غذا کمک میکنند شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.