حرفهای خودی و بیخودی محدودیت نانی نو! تا آنجا که ما میدانیم در دانش نانو، کشور عزیزمان جزء پنج کشور برتر دنیا قرار دارد که به اصطلاح در این دانش جزء کشورهایی هستیم که در لبه تکنولوژی قرار دارند و ساده و همچین خودمانی آن میشود که در یکی از شاخههای مهم دانش، دانشمندان […]
حرفهای خودی و بیخودی
محدودیت نانی نو!
تا آنجا که ما میدانیم در دانش نانو، کشور عزیزمان جزء پنج کشور برتر دنیا قرار دارد که به اصطلاح در این دانش جزء کشورهایی هستیم که در لبه تکنولوژی قرار دارند و ساده و همچین خودمانی آن میشود که در یکی از شاخههای مهم دانش، دانشمندان و متخصصان ما توانستند آنقدر قدرتمند و درجه یک ظاهر بشوند که جزء پیشقراولان این شاخه از فناوری باشند و بسیاری از کشورهای بزرگ و قدر قدرت، با نظم و ترتیب پشت سر آنها قرار گرفتهاند.
با توجه به این شرایط عالی در دانش نانو، باور بفرمایید برای هوشنگخان (خودمان را میفرماییم) خیلی سخت است که این داستان سامانه نانی نو و قصههای مربوط به تعداد نان پخته شده از یک کیسه آرد و ایضاً حداقل افراد با کارت غیرمشابه بانکی که خرید کردند و نمیدانم صدور کارنامه برای نانوایان براساس درست و اشتباه و ناقص و کامل انجام دادن تکالیف فوق و در نهایت کم و زیاد شدن سهمیه براساس لابد معدل کل مربوطه و… و ذالک را درک کنیم!
اینجور که پیداست شما گرامیان اصلاً متوجه عرایض بنده نشدید، بنابراین فرمایشات دوستان را واو به واو نقل قول میکنیم، شاید افاقه کرده و هم من و هم شما از گیجی و سردرگمی در بیاییم!
«به تازگی آرد نانوایان براساس کارنامهای که سامانه نانینو برای نانوایان صادر میکنند، اختصاص مییابد و نانوایان باید بتوانند نان را به تعداد مشخصی از افراد با کارتهای بانکی مختلف، به فروش برسانند. براساس ابلاغی که به نانوایان صورت گرفته است، باید بهازای هر کیسه ۴۰ کیلوگرمی آرد ۲۲۰ تا ۲۳۰ قرص نان تافتون، ۱۰۰ تا ۱۱۰ قرص نان بربری و ۴۰۰ قرص نان لواش پخت کنند. نانوایان تهران برای کسب امتیاز لازم کارنامه نانینو باید هر کیسه آرد دریافتی را در نان تافتون به ۲۲ نفر، در نان بربری به ۳۲ نفر و در نان لواش نیز باید حداقل به ۴۰ نفر با کارت بانکی متفاوت بفروشند. نانوایی که در روزهای گذشته اقدام به نصب بنر برای محدودیت فروش نان به مردم کرده بود، یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان جریمه شد؛ البته گفته شده تخلفات دیگری نیز داشته است. نانوایان به دنبال ایجاد محدودیت برای فروش نان به مردم نیستند اما باید وضعیت آنها با سامانه نانی نو نیز تعیینتکلیف شود.»
راستش را بخواهید الان که دوباره فرمایشات آن گرامی مسئول را خواندم، کاملاً دو ریالیمان افتاد که قضیه از چه قرار است و بهنظرم خیلی هم همه چیز درست و درجه یک است، اگر بخواهم همچین عامهفهم خدمت مبارک شما عرض کنم، داستان از این قرار است که نانواها باید به فرض بهازای هر کیسه ۴۰ کیلویی آرد ۲۲۰ نان تافتون پخت کنند که این نانها را باید حداقل به ۲۲ نفر با کارتهای بانکی مختلف بفروشند، اما نه مسئولین و نه تصمیمگیران و سامانهسازان و نه نانواها هیچ یک به دنبال محدودیت برای فروش نان به مردم نیستند و اگر خدایناخواسته نانوایی چنین کاری را اعلام کند، جریمه میشود، و از همه مهمتر وقتی ۲۲۰ نان را به ۲۲ تقسیم میکنیم، عددی که به دست میآید هیچ معنی و مفهومی ندارد و کسی نباید این عدد را نشانه محدودیت در فروش نان به هر نفر تلقی نماید و در همین راستا اگر به جای مردم، نانوایی این توصیه ما را گوش داد و این فرمولاسیون را محدودیت در فروش نان تلقی ننمود و به هر کسی هر تعداد نان که درخواست کرد، داد و در نهایت آن ۲۲ نفر مثلاً شد ۱۵ نفر، نمره کارنامه و امتیازش پایین میآید و در نتیجه سهمیه آردش دچار آبرفتگی خودجوش میشود و اگر شانس بیاورد، مورد تکریم و توجه مسئولین مربوطه قرار گرفته و جریمه نمیشود!
نمیدانم فهم ما با نظر دوستان مسئول و خوانندگان گرامی و متولیان ارجمند، در تشابه و تناظر است یا دچار تعارض و ضدیت است ولی این را خوب میفهمم که همین فهم نیمبند (هرچند اشتباه و غلط، غلوط) از این کلاف درهم پیچیده تکالیف و قواعد و فرمایشات بزرگواران، خودش هنری است والا و کمنظیر!
هوشنگخان
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.