کاهش سهمیه آرد نانوایی‌ها

رئیس پیشین اتحادیه نانوایان سنگکی تهران، گفت: از هر کیسه آرد باکیفیت ۱۱۰ تا ۱۱۵ عدد نان سنگک به دست می‌آید. حالا نانوا موظف شده این مقدار نان را به ۴۰ مشتری بفروشد که به هر نفر حداکثر سه نان می‌رسد. اگر هم نانوا بخواهد نان بیشتری بدهد، گفته می‌شود که فروشش غیرمتعارف است و […]

رئیس پیشین اتحادیه نانوایان سنگکی تهران، گفت: از هر کیسه آرد باکیفیت ۱۱۰ تا ۱۱۵ عدد نان سنگک به دست می‌آید. حالا نانوا موظف شده این مقدار نان را به ۴۰ مشتری بفروشد که به هر نفر حداکثر سه نان می‌رسد. اگر هم نانوا بخواهد نان بیشتری بدهد، گفته می‌شود که فروشش غیرمتعارف است و سهمیه آرد واحد نانوایی کم می‌‌شود. اصغر پابرجا؛ رئیس پیشین اتحادیه نانوایان سنگکی تهران، در گفتگو با ایلنا، از کاهش چشمگیر سهمیه آرد نانوایی‌‌ها خبر داد و گفت: شرکت نانی‌نو (ارائه‌دهنده دستگاه‌های هوشمند نانوایی) با این استدلال که نانوایان الگوی پخت نان را رعایت نکرده‌اند سهمیه آرد آن‌ها را به‌طور قابل‌توجهی کاهش داده است. وی افزود: من در هر ۱۰ روز ۱۶ کیسه آرد دریافت می‌کردم اما حالا سهمیه‌ام به ۷٫۵ کیسه کاهش پیدا کرده است؛ دیگر نانوایان نیز شرایطی مشابه من را دارند. پابرجا؛ ادامه داد: نانی‌نو با قرار دادن یک دستگاه پوز در نانوایی‌‌ها تعداد نانی را که نانوا می‌پزد و در اختیار مردم قرار می‌دهد کنترل می‌کند اما نمی‌داند که نانوا نمی‌تواند از تعدادی که مشتری می‌خواهد نان کمتری به او بدهد. رئیس پیشین اتحادیه نانوایان سنگکی تهران، یادآور شد: قیمت آرد آزاد ۶۰۰ هزار تومان در هر کیسه است در حالی که قیمت هر کیسه آرد یارانه‌ای حدود ۵۰ هزار تومان است، بنابراین اگر نانوا مجبور باشد آرد را به‌طور آزاد تأمین کند قیمت نان حداقل سه برابر می‌شود.