ناصریا؛ صدایی که همچنان ماندگار است دیروز، دهمین سالی بود که دیگر صدای ناصر عبداللهی به گوش نرسیده است. هشتمین یلدا را بدون حضور او سپری میکنیم، اما همچنان یادش در ذهنها جاودانه است. به گزارش ایسنا، ۲۹ آذرماه ۱۳۹۵ نهمین سالروز درگذشت ناصر عبداللهی است. ۹ سال پیش در چنین روزی بود که در […]
ناصریا؛ صدایی که همچنان ماندگار است
دیروز، دهمین سالی بود که دیگر صدای ناصر عبداللهی به گوش نرسیده است. هشتمین یلدا را بدون حضور او سپری میکنیم، اما همچنان یادش در ذهنها جاودانه است.
به گزارش ایسنا، ۲۹ آذرماه ۱۳۹۵ نهمین سالروز درگذشت ناصر عبداللهی است. ۹ سال پیش در چنین روزی بود که در فضای مصلای قدس بندرعباس چیزی به جز حزن و اندوه دیده نمیشد، مشتاقانی که از نقاط مختلف کشور برای آخرین وداع با صدای ماندگار جنوب، خود را به بندرعباس، دیار همیشگی «ناصریا» رسانده بودند. از کودک و پیر، از زن و مرد، از دانشجو و کارمند و … با چشمانی خیس، از دست دادن ناصر عبداللهی را باور نداشتند.
این هنرمند بامداد سوم آذرماه ۱۳۸۵ در بیمارستان خلیجفارس بندرعباس بهدلیل مشکل کلیوی و از کار افتادن کلیه بستری شد و سپس به کما رفت. بعد از چند روز هم به بیمارستان شهید محمدی بندرعباس منتقل و در بخش ICU این بیمارستان بستری شد و سرانجام یک هفته بعد به بیمارستان شهید هاشمینژاد تهران منتقل شد. او ظهر روز ۲۹ آذرماه در حالی که ۳۷ سال داشت، به دیار باقی شتافت و در زادگاهش بندرعباس به خاک سپرده شد.
همان سال، محمدعلی بهمنی درپی درگذشت ناصر عبداللهی درباره فعالیت هنری این خواننده و آهنگساز گفت: شناخت او نسبت به شعر، خوب بود و این واقعیتی است که باید به آن اعتراف کرد.
این شاعر افزود: او انسانی بود که موسیقی را خوب میشناخت، صدای خوبی داشت و حیف شد، میتوانست این صدا رساتر بماند؛ اما دریغ!
اشعار بیشتر ترانههای عبداللهی از سرودههای محمدعلی بهمنی بود. در کار موسیقی به گفته خودش، تحت تأثیر سبک موسیقی ابراهیم منصفی بود، بهطوری که در سالهای آغازین کار هنری ترانههای منصفی را بازخوانی میکرد.
پس از ارایه ترانه «ناصریا» منتقدان عبداللهی گفتند که این کاری اسپانیولی است و از ملودیهای جیپسی کینگ گرفته شده است، اما او معتقد بود که چنین نیست و این کار ریتم عربی دارد، ریتمی که بارها با سازهای دیگری مانند عود، دهل و دف نواخته شده بود، اما تا آن زمان با گیتار نواخته نشده بود که عبداللهی این کار را انجام داد.
او با خواندن ترانه «ناصریا» به شهرت دست یافت. از جمله آلبومهای او میتوان به «عشق است»، «دوستت دارم»، «غزلک» و «بوی شرجی» اشاره کرد. این هنرمند همچنین ترانههایی را درباره ائمه اطهار (ع) اجرا کرده است که از معروفترین آنها میتوان به «یا فاطمه بنت نبی» اشاره کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.