عقد قرارداد دو میلیارد دلاری برای توسعه ترمینال فرودگاه امام (ره)

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه اعلام کرد عقد قرارداد دو میلیارد دلاری برای توسعه ترمینال فرودگاه امام (ره) معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه با اشاره به سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیارد تومانی برای ترمینال سلام در فرودگاه امام گفت: در آستانه عقد قراردادی دو میلیارد دلاری برای ارتقای ظرفیت ترمینال مسافری فرودگاه امام […]

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه اعلام کرد

عقد قرارداد دو میلیارد دلاری برای توسعه ترمینال فرودگاه امام (ره)

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه با اشاره به سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیارد تومانی برای ترمینال سلام در فرودگاه امام گفت: در آستانه عقد قراردادی دو میلیارد دلاری برای ارتقای ظرفیت ترمینال مسافری فرودگاه امام هستیم.

به گزارش فارس، امین امینی اظهار داشت: ساختار وزارت راه امسال با رویکرد یکپارچه‌سازی و تلفیق مسکن و شهرسازی و راه و ترابری تغییر کرد و معاونت برنامه‌ریزی و اقتصاد حمل و نقل به دو معاونت تبدیل شد.

وی اظهار داشت: ما در بخش‌ برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه، مدیریت منابع و بودجه، سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌ها را دنبال می‌کنیم. در برنامه پنجم ۵ ماده مهم در ماده ۱۶۱ و ۱۶۶ اقدامات مغفول داشتیم که در چند سال اخیر اقدامات مناسبی برای اجرای آنها انجام شد که انتشار طرح جامع حمل و نقل یکی از آنها بود.

وی ادامه داد: طرح جامع حمل و نقل از سال ۸۲ کلید خورد، در سال ۸۴ انجام شد و در سال ۱۳۸۹ با ۱۶ هزار برگ محتوای پژوهش در وزارت راه به تصویب رسید اما تا امسال این محتوا منتشر نشد.

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه افزود: کارگروهی برای انتشار طرح جامع حمل و نقل با همکاری مرکز تحقیقات راه و مسکن تشکیل شد؛ این محتوا در حال حاضر منتشر شده است و در آبان ماه متن منتشر شده طرح جامع حمل و نقل با رویکرد ادامه مسیر ارایه شد.

امینی با اشاره به این‌که راهبردهای ادامه طرح جامع حمل و نقل را تهیه کردیم، گفت: امسال نحوه به روزرسانی سند در شورای هماهنگی ترابری کشور مصوب می‌شود.

وی اضافه کرد: تشکیل شرکت شهر فرودگاهی امام در سال ۹۴ انجام شد و برای ترمینال سلام به توافق سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیارد تومانی رسیدیم.

وی ادامه داد: همچنین در آستانه عقد قرارداد دو میلیارد دلاری برای ارتقای ظرفیت ترمینال مسافری فرودگاه امام هستیم.

وی گفت: سامانه ثبت سوانح و حوادث از برنامه چهارم توسعه مغفول مانده بود؛ اکنون این سامانه با پیشرفت ۹۵ درصدی در اختیار مدیران وزارت راه است و تا پایان سال در اختیار عموم قرار می‌گیرد که در صدد هستیم این سامانه را به روزرسانی کنیم.

وی ادامه داد: همچنین توانستیم سرمایه بانک مسکن را ۱۰ هزار میلیارد تومان افزایش دهیم ضمن آن‌که صندوق توسعه حمل و نقل را در قانون دائمی به تصویب برسانیم.

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه گفت: در قانون بودجه سنواتی ۲۵۸ طرح اجرایی کردیم که ۵۰ هزار کیلومتر راه و راه‌آهن را در بر می‌گیرد که ۱۶۳ هزار میلیارد تومان منابع مالی برای تکمیل لازم دارد در حالی‌که اعتبار سالانه ما حدود ۸ هزار میلیارد تومان است.

وی افزود: از این ۱۶۳ هزار میلیارد تومان پروژه ۸۴ هزار میلیارد تومان آن ریلی است ضمن آن‌که ۸۰ هزار میلیارد تومان پروژه به پیشرفت فیزیکی کم‌تر از ۵۰ درصد داریم.

وی اضافه کرد: بقیه نیز مشمول پروژه‌های جاده‌ای است که ۷۹ هزار میلیارد تومان است.

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه گفت: در حال حاضر ۱۵ هزار کیلومتر از این پروژه‌ها را اجرایی کرده‌ایم.

 

امینی اظهار داشت: از ۱۶۳ هزار میلیارد تومان پروژه فقط ۲۳ هزار میلیارد تومان بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ۱۴۳ هزار میلیارد تومان کم‌تر از ۵۰ درصد رشد دارد.