نسخه آزمایشی پایگاه اطلاعات علمی ایران رونمایی شد

نسخه آزمایشی پایگاه اطلاعات علمی ایران رونمایی شد نسخه آزمایشی پایگاه تازه اطلاعات علمی ایران در راستای اجرای آیین‌نامه ابلاغی وزیر علوم، رونمایی شد. به گزارش مهر، در راستای اجرای آیین‌نامه ابلاغی اخیر از سوی وزارت علوم‌، تحقیقات و فناوری مبنی بر ثبت و اشاعه همه پیشنهادها، پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های دکتری در پایگاه […]

نسخه آزمایشی پایگاه اطلاعات علمی ایران رونمایی شد

نسخه آزمایشی پایگاه تازه اطلاعات علمی ایران در راستای اجرای آیین‌نامه ابلاغی وزیر علوم، رونمایی شد.

به گزارش مهر، در راستای اجرای آیین‌نامه ابلاغی اخیر از سوی وزارت علوم‌، تحقیقات و فناوری مبنی بر ثبت و اشاعه همه پیشنهادها، پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های دکتری در پایگاه ایرانداک، نسخه آزمایشی پایگاه تازه اطلاعات علمی ایران(گنج)، با امکان اشاعه اطلاعات و فایل تمام‌متن پیشنهاده‌ها، پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها رونمایی شد.

مراسم رونمایی نسخه آزمایشی پایگاه تازه اطلاعات علمی ایران (گنج) با حضور محمدروشن، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت عتف برگزار شد.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم در این مراسم با بیان این‌که فعالیت‌های پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات در راستای پیشگیری و تمهید مقدمات برای مالکیت‌های فکری و معنوی است، گفت: در حوزه قانونگذاری وزارت علوم آمادگی ارایه لایحه برای حل معضلات حوزه آموزش عالی به هیأت دولت را دارد که می‌توانیم سهمی از آن را به مشکلات قانونی موجود در مسیر راه فعالیت‌های پژوهشگاه اختصاص دهیم.

میترا شمسی، مدیر دفتر تحقیق و توسعه ایرانداک نیز با معرفی پایگاه گنج گفت: پایگاه حاضر مرجع پژوهشگران در ایران است و روزانه چند ده هزار جستجو در این پایگاه انجام می‌گیرد. کار پایگاه اطلاعات علمی ایران نخستین بار در سال ۱۳۷۰ آغاز شد و در گذر زمان با پیشرفت فناوری اطلاعات قابلیت‌های متعددی به این پایگاه افزوده شد.

وی با تأکید ایجاد پایگاه داده جامع کشور از جمله پیشنهاد‌ها و پارساهای کشور به عنوان مهم‌ترین هدف طراحی این پایگاه گفت: با توجه به تغییر سلایق کاربران و نیازهای جدید و ایجاد مدل داده‌ای یکپارچه برای همه سامانه‌های ایرانداک به سمت طراحی نسخه جدید رفتیم.

شمسی با اشاره به تغییرات پایگاه جدید گفت: در نسخه آزمایشی پایگاه تازه گنج فراداده بیش از ۸۵ هزار پارسا (پایان‌نامه و رساله) ویرایش شده و دسترسی به تمام ‌متن بیش از ۱۱ هزار پارسای ویرایش شده (از ابتدا تا پایان سال ۱۳۸۸) را فراهم کردیم.

 

نسخه آزمایشی پایگاه تازه اطلاعات علمی (گنج) در نشانی ganj-beta.irandoc.ac.ir در دسترس است.